Üç Kuruş yeni bölümde rakiplerine korku salacak! Yeni bölümde neler olacak?

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı yayınlanacak. 4. bölümle izleyici karşısına çıkması beklenen dizinin fragmanı şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Yeni bölümde neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

Üç Kuruş yeni bölümde rakiplerine korku salacak! Yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un paylaştığı, Ay Yapım imzalı Show TV dizisi Üç Kuruş, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı yayınlanacak. İk 3 bölümü ile başarı alan dizi, 4. bölümüyle de şimdiden ses getirmeyi başardı. Yeni bölümde ipler iyice gerilecek. Kartal'ın hamlesi Efe'yi zora sokarken, Leyla da deliye dönecek.

LEYLA İLE EFE GERİLİMİZİ İZLEYECEĞİZ
Kartal, Bahar'ı Çıngıraklı'da saklamaya devam ederken, Bahar nasıl bir insanla karşı karşıya olduğunu anlayınca tedirgin olmaya başlayacak. Öte yanda Efe verdiği sözü tutmayacak. Bu nedenle de Kartal'ın kardeşi Leyla deliye dönecek ve öfkesini Efe'ye akıtmaya gelecek.

EFE VE KARTAL ARASINDAKİ OLAYLAR BÜYÜYOR
Efe'yle derdi olan sadece Leyla değil aynı zamanda Kartal. Kartal, Efe'nin ihaneti karşısında büyük şok yaşayacak ama hızlıca kendisini toplayıp intikam için kolları sıvayacak. Efe, Kartal'ın hamlesiyle iyice köşeye sıkışacak ve karşısına sadece iki seçenek çıkacak.

İRFAN YENİ BÖLÜMDE ORTALIĞI YİNE KARIŞTIRACAK

İrfan yine korku salmayı sürdürürken yeni bölümde işleri daha da karıştıracak. Fragman izleyiciyi şimdiden meraka sürükledi. YouTube platformunda yayınlanan ikinci fragman 1 gün içerisinde 1 milyon 657 bin izlenme aldı. Çukur ve İçerde'nin ekibinin yazdığı Üç Kuruş, geçmiş iki dizinin etkisiyle büyük izlenmeler aldı ve referanslarının güçlü olmasından dolayı da iyi başlangıç yaparak yoluna devam ediyor.

İşte yeni bölüm fragmanı: