Üç Kız Kardeş dizisinden ses getirecek transfer! Usta oyuncuyu kadroya kattılar

İclal Aydın'ın satış rekoru kırmayı başaran kitabı "Üç Kız Kardeş" televizyona dizi olarak uyarlanıyor. Dizinin kadrosuna ise Mucize Doktor'dan izlediğimiz usta oyuncu katıldı. Kardeşlerin babasına hayat veren Sadık beyi canlandıracak oyuncu böylece belli oldu.

Üç Kız Kardeş dizisinden ses getirecek transfer! Usta oyuncuyu kadroya kattılar

İclal Aydın'ın kaleme aldığı "Üç Kız Kardeş" isimli kitap, çok iddialı bir şekilde televizyona uyarlanıyor. Süreç Film'in yapımını üstlendiği dizi, şimdiden herkesin ilgisini çekmeyi başardı. İki Aile dizisinden sonra epeydir ortalarda görünmeyen Aydın da kendi kitabındaki Nesrin'e hayat verecek. Kardeşlerin babası Sadık beyin kim olacağı da merak edilirken, sonunda sorunun cevabı da geldi.

DİZİDE OYNAYACAK OYUNCULAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Eda Tokgöz'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı dizide karakterler yavaş yavaş belli olmaya başladı.

REHA ÖZCAN'I ÜÇ KARDEŞ DİZİSİNDE GÖRECEĞİZ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dizide üç kardeşin babası olan Sadık'ı canlandıracak isim usta bir oyuncu oldu. FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor isimli dizide Adil karakteri ile seyircinin kalbini kazanan usta oyuncu Reha Özcan, diziye katılan yeni isim oldu.

reha-ozcan-turkiyeden-bulent-eceviti-dunyadan-da-c-1573986857.jpg

YENİ YILDA KANAL D EKRANLARINDA OLACAK

Oyuncu seçimleri sürmeye devam ederken, Aralık ayının son haftasında sete de çıkılacak. Dizinin yayınlanacağı kanal ise Kanal D oldu. Bu sezon olduğu gibi yeni sezonda da Kanal D, çok iddialı yapımlarla izleyiciyi buluşturacak.