TV8'in Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi..

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 Kanalında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi. Setteki yaşanan kriz herkesi şaşkına çevirdi..

TV8'in Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi..

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda setinde büyük bir panik yaşandı.

Dizi setinde tam 14 kişinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Sette vaka sayısının artması halinde Kırmızı Oda çekimlerine de ara verileceği öğrenildi.

Son günlerin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından ekranlara uyarlanan ve başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisi izleyenleri ise derinden sarsmaya devam ediyor.

TV8 ekranlarında Gerçek hayat hikayelerinin izleyici ile buluşmasını sağlayan Kırmızı Oda dizisi setinde panik havası yaşanmaya başladı.

TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş'ın konuyla ilgili haberine göre; oyuncular da dahil olmak üzere 14 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Dizi ekibinde Koronavirüs'e yakalananlarla temaslı olanların da gözetim altında tutularak takip edildiği belirtilirken, sayının artması halinde dizinin çekimlerine ara verilmesi de gündeme gelebilecek.

Öte yandan diziye yeni dahil olan Ayta Sözeri'nin de ilk testinin pozitif çıktığı ardından yapılan ikinci testin ise negatif çıktığı belirtiliyor..

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümleri yaşanan bu kriz nedeniyle bir kaç bölüm ertelenebilir...