TV8 ekranında yayınlanan TV dizisi Kırmızı Odaya öyle biri gelecek ki ....

Kırmızı oda dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyor..

TV8 ekranında yayınlanan TV dizisi Kırmızı Odaya öyle biri gelecek ki ....

Cuma akşamı Tv8 ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenerek hayat bulan dizi Kırmızı Oda farklı hikayeler ve farklı oyuncuları ile bilinen bir dizi. Ortalama her karakterin 13 hafta kadar projede kaldığı ve devamında huzurlu bir şekilde projeden ayrıldığı biliniyor.

Binnur Kaya'nın girdiği her rolde hakkını bu kadar iyi vermesi de seyirciyi kendine çeken bir diğer güçlü detay. 

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Aslıhan Gürbüz, Uğur Yücel, Itır Esen, Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener ve daha birçok ismin konuk oyuncu olduğu ve hali hazırda devam ettiği bilinmektedir.

Yaşanmış hikayelerin konu olarak işlendiği dizide her bir taraftan incelenen olay örgüleri ile seyirci adeta düşünmeye ve çözüm üretmeye zorlanıyor. Şimdiler de ise kulaktan kulağa öyle bir haber geziniyor ki seyircinin yüzünde kocaman bir gülümseme olarak kalıyor.

O kadar uzun zamandır ekranlardan uzak kalmış daha önce 2004 senesinde vefat eden eşi İsmail Hakkı Sunat'ın vefatından önceki Benimle evlenir misin? isimli projede kendisini izlemiş ve hayran kalmıştık. Ancak eşinin vefatından sonra bir süre ekranlara ara veren başarılı oyuncu Yağmur Zamanı ile başlayıp 2020 senesinde ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisine kadar kendisini her sene farklı bir dizi ya da sinema projesinde izleme şansımız olmuştu.

Geçtimiz günlerde meslektaşı Erdinç Gülener ile nikah masasına oturan oyuncunun şimdi ise Kırmızı Oda'ya bir süreliğine dahil olacağı haberi gündemde dolanıyor. Bu habere çok sevinen seyirci Deniz Uğur'un başarılı performansını izlemek için Eylül'e kadar zaman nasıl geçecek adeta bilemiyor.