Türkiye’nin fenomen olmaya aday dizisi yine ATV'den geldi..

Dizi fabrikası gibi çalışan ATV yeni TV dizisi sayesinde reytinglere doydu..

Türkiye’nin fenomen olmaya aday dizisi yine ATV'den geldi..

ATV yayınladığı çok sayıda TV dizisiyle reyting rekorları kırmayı sürdürüyor. Son dönemde yayınladığı çok sayıda dizi kanalı adeta reytinge boğuyor. Sadece ülkede değil yurt dışında da çok sayıda fenomen dizi ATV'den çıkıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren ATV son diziyle yine herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.

Dizinin tekrarları ve internette yayınlanan bölümleri bile reyting rekorları kırıyor. Dizin konusundan tutunda karakterlerine kadar harika da bir oyuncu kadrosu olduğu gözlerden kaçmıyor.

Kalp Yarası adlı diziden bahsediyoruz. Öyle ki bu dizinin başarısı Türkiye'deki dizileri yakından takip eden bir haber sitesinin de dikkatini çekmiş durumda. Televizyongazetesi ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası adlı diziyi özel bir analizle ele aldı ve çok çarpıcı detaylar paylaştı. İşte ilgili sitenin Kalp yarası adlı diziyle ilgili görüşleri

Türk dizilerinin yurt dışında büyük izleyici kitlesini etkilediği şu dönemde, Kalp Yarası isimli yeni dizi çok ilgi çekiyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolde buluşması çok iyi bir uyumu beraberinde getirdi. Antakya’da çekimleri yapılan Kalp Yarası dizisinin reytingleri her bölümde artıyor.


Türk dizi izleyicileri özellikle dram yapımlarını daha tutkulu seyreder. Kalp Yarası da işte bu ihtiyaca yanıt veren bir yapım oldu. Yaz aylarında düşük olan izlenme oranları Kalp Yarası dizisinin milyonlarca izleyiciyi etkilemesini engellemedi.

Başrol oyuncularının performansları oldukça etkili ve yüksek enerjileri başarının önemli bir nedeni. Ayrıca dizinin hikayesi de çok iyi yazılmış ve kurgu aşamasında da profesyonel bir anlatım görebilirsiniz.

Kalp Yarası dizisinde Ferit ve Ayşe karakterlerinin aşk hikayesi anlatılırken, önemli toplumsal mesajlar da veriliyor. Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit karakterinin Türkiye’de büyük sorun olan cinayet ve kadına şiddet konularında söylediği söyler sosyal medyada çok etkili oldu.

kalpyarasi-bolum6ya.jpg

Gökhan Alkan da bu karakter sayesinde kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Yetenekleri ile izleyicilerden alkış alan Gökhan Alkan, yakışıklılığı ile de hayranlarını mest ediyor .

Kalp Yarası dizisi son dönemde Türkiye’de fenomen bir yapım olmaya doğru hızla ilerliyor. Diziyi sosyal platformlardan takip eden yurt dışında milyonlarca dizi hayranı var ve ilginin bu kadar büyük olması yurt dışı satışlarını da olumlu etkileyecektir.