TRT1'in Teşkilat dizisinde ayrılıklar

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi sezon finaline yaklaşırken diziden bazı ayrılıklar yaşanacak

TRT1'in Teşkilat dizisinde ayrılıklar

Pazar akşamları yayımlanan ve reyting rekorları Kıran Teşkilat dizisinden bazı ayrılıklar yaşanacak.

Televizyon gazetesinde yayınlanan haberde; Teşkilat dizisinde yaşanacak ayrılıklara yer verildi.

Diziden ayrılacak olan oyuncuların kimler olduğu da ortaya çıktı. Yakın zamanda iki başarılı oyuncu Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu diziden ayrılmışlardı. Mete Başkan ve Ceren karakterlerine hayat veren iki oyuncunun ayrılığı sonrasında iki ayrılık haberi daha gündeme geldi.

Dizide Hakkı karakterine hayat veren Tuncer Salman bu isimlerden birisi. Teşkilat’a veda edecek olan diğer isim ise Tövbekar karakterini canlandıran Hakan Boyav… Bu iki ismin ayrılığı ile birlikte sezon finaline doğru heyecanın doruğa çıkacağı da anlaşılıyor…

Hakkı Dayı olarak adlandırılan karakterin vedası izleyici açısından hüzünlü olacak. Zira ilk günden beri ekipte yer alan Tuncer Salman’ın diziye vedası beklenmeyen bir gelişme oldu. Teşkilat’a ikinci sezonda katılan ve oyunculuğu ile yine beğeni toplayan Hakan Boyav da performansı ile takdir gören bir isim. Boyav’ın, Payitaht Abdülhamid dizisinde birlikte yer aldığı ekip ile Makedonya’da çekilecek olan bir dizi ile anlaşması olduğu öğrenildi.

Üçüncü sezonda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya’nın diziye devam edecekleri tahmin ediliyor. Bir aksilik olmazsa yeni sezonda yine sevilen isimler dizide yer alacak.

Kaynak: Televizyongazetesi.com