TRT1 Yönetiminde yüzler gülüyor Masumlar Apartmanı zirveye oturdu.

TV dizisi Masumlar Apartmanında romantik anlar, izleyiciyi büyüledi.

TRT1 Yönetiminde yüzler gülüyor Masumlar Apartmanı zirveye oturdu.

TRT1 ekranlarının salı akşamlarının reyting rekortmeni dizi Masumlar Apartmanı dün yayınlanan bölümüyle izleyicilerin içinde çiçekler açtırdı. Bunca psikolojil zorluğun içinde Gülben & Esat aşkı hepimize çok iyi geldi. Dün akşam izlediğimiz bölümde, çocukken yaşadıkları bir olayı anlatan Gülben, Esat tarafından tatlı bir sürpriz ile karşılaşıyor. 

Küçükken annesinin izin vermediği ve hep hayal olarak kalan Lunapark'ı anlatıyor. Esat bu özlem karşısında durur mu asla. Gülben'e bomba bir sürpriz hazırlıyor ve kendisini Lunapark'a götürüyor. Gülben adeta havalara uçuyor. Birlikte çok keyifli ve romantik anlar geçiriyorlar. 


Geri dönüp bakıldığında ne de çok atlattılar. Gülben'in bu kadar büyük bir aşkla, karşılıksız, habersiz, bunca psikolojik zorluk ve baskının içinde bir çocuk gibi tatlı hayalleriyle baş etmesi ve Merve Dizdar'ın yeteneği karşısında biz seyirciler nasıl eriyip, gitmeyiz. Lunapark'ta geçen sahneler o kadar çok beğenilmiş olacak ki sosyal medya yıkıldı.

Umarız Gülben & Esat arasındaki masum aşk, çok tatlı bir şekilde ilerler. Artık dizilerde intikam uğruna harcanan aşklar, çetrefilli hikayeler ya da güzel başlayıp sonra garipleşen olayları izlemekten hepimiz sıkıldım.

Yolunuz açık olsun Masumlar apartmanı.