TRT1 Ekranında yayınlanan Benim Adım Melek Dizisi İçin Yerinde Bir Karar!

Benim Adım Melek dizisinin ünlü oyuncularıyla diziye dair bir röportaj gerçekleştirildi. Diziyle ilgili sorulan bir soru için oyunculardan “doğru karar” cevabı geldi.

TRT1 Ekranında yayınlanan Benim Adım Melek Dizisi İçin Yerinde Bir Karar!

Yayınlandığı günden itibaren geniş bir hayran kitlesi bulunan ve hızla merak edilen diziler arasına giren Benim Adım Melek Dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Dizi severlerin ilgiyle takip ettiği TRT dizisinde flaş bir karar alındı. Magazin sitelerinin son dakika olarak geçmiş olduğu haberin ayrıntıları..

TRT 1’de çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisi dram dolu hikayesiyle seyircilerin beğenisini topluyor. Dizideki Melek karakterinin başından geçen zorlu olayları ve tüm zorluklara rağmen hayata sıkı sıkı sarılmak gerektiğinin önemini vurgulayan Benim Adım Melek dizisi, bir annenin çocukları için hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor.

 

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu dizinin başarısında büyük bir etken. Başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik yer alan dizinin yan rollerdeki oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Dizinin yan rollerinde Nizam Namidar, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç, Kadim Yaşar, Şerif Sezer ve Saim Güveloğlu gibi isimler yer alıyor.

benim-adim-melek.jpg

Çekimleri Gaziantep’te yürütülen Benim Adım Melek dizisinin Youtube kanalında yayınlanan bir röportajda, oyunculara “Benim Adım Melek İstanbul’da çekilseydi bu kadar sevilen bir dizi olur muydu?” sorusu yöneltildi. Oyuncuların verdiği cevaplar dizinin İstanbul’da çekilmesinin bu kadar etki yaratmayacağı yönünde oldu.

Seyircilerin arka planda Doğu kültüründen parçalar görmesinin dizinin gücünü artırdığını savundular.

Dizinin Ömer karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç, dizinin doğuda olmasının hem hikaye hem de görsellik açısından diziye çok şey kattığını ifade etti.

Seyit Ali karakterine hayat veren Mehmet Çevik ise, siz ruhun içine giremeseniz de içinde bulunduğunuz ortam ve soluduğunuz hava size bir şeyler katıyor diyerek dizinin Gaziantep’te çekilmesinin çok doğru bir karar olduğunu vurguladı.