TRT dizisine yeni katılan Melisa Şenolsun eski aşkını tek kalemde sildi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı adlı diziye dahil olan Melisa Şenolsun eski aşkı Umut Evirgen'i tek kalemde sildi..

TRT dizisine yeni katılan Melisa Şenolsun eski aşkını tek kalemde sildi

Son bir kaç gündür Melisa Şenolsun ekranlarda fırtınalar estiriyor. Masumlar Apartmanı adlı diziye dahil olan güzel oyuncu beklenmedik bir hamle yaptı.

TV100'de yer alan habere göre: Umut Evirgen ile 1 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ay bitirdiklerini açıklayan Melisa Şenolsun'dan hayranlarını şaşırtmıştı. Umut Evirgen'in adı kısa sürede Serenay Sarıkaya ile anılmaya başladı. Bu gelişme üzerine Melisa Şenolsun'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Öte yandan Melisa Şenolsun, Umut Evirgen ile olan bütün paylaşımlarını silerek, takipten de çıktı. Ancak Umut Evirgen ise Şenolsun'u takip etmeye hala devam ediyor.

Umut Evirgen kimdir?

Adı Melisa Şenolsun ile gündeme gelen Umut Evirgen'i herkes merak etmeye başladı. 1990 doğumlu Olan Umut Evirgen 31 yaşındadır.

Yaptığımız araştırmalara göre Umut Evirgen, yönetmen, senarist, yapımcı ve aynı zamanda da işletmecidir. Umut Evirgen Lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamlamıştır. Ayrıca Umut Evirgen Yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yaptı.