TRT 1 yükselen bir yıldız gibi durdurulamıyor.

Barbaroslar dizi TRT1'i daha da iyi bir konuma getirecek.

TRT 1 yükselen bir yıldız gibi durdurulamıyor.

Fox Tv, Kanal D, Show TV, ATV, Kanal 7, TV8 gibi  bir çok kanal da dizilerin adeta kan kaybetmesi üzerine birbiri ardına başlayıp biten dizileri biliyoruz. Bunların içinde öyle bir kanal varki Türk Televizyon tarihinde kurulan ilk kanal ve biraz unutulmuş olan TRT1'den bahsediyorum. Özellikle Eylül 2021 yılından beri kanalda başlayan şahane yapımlar tekrar izleyiciyi Trt1'e doğru yöneldi. Teşkilat, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı gibi yapımlarıyla zirveye oturdu. Bu şahane yapımların yanına Eylül ayında yeni bir kardeş geliyor. Yeni dizinin adı Barbaroslar.

Uzun süre Barbaroslar dizisi için büyük hazırlıklar yapılmıştı. Mayıs ayı başlarında da dizilerin çekimleri başlamıştı. Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu dizide açık denizlerde çekilmiş sahnelerinde olduğu bilgisi paylaşıldı.

Çekimlerine Marmaris ve Antalya'da devam edilen dizinin Oruç Reis rolüyle başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı izleyeceğiz. Tarihi dizilere de çok yakışan ve Diriliş Ertuğrul diziyle tam 5 sezon boyunca ekranlarda tarihi dizilerde izlediğimiz Düzyatan, eminiz ki bu dizide de yine inanılmaz bir performans gösterecektir.

 

Yolları açık oslun.