Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un asıl amacı bakın neymiş!

TRT1 ekranlarında Pazar akşamının en sevilen dizisi Teşkilat'ın başrolünde oynayan Çağlar Ertuğrul, İbrahim Selim'in programına konuk oldu ve hayalini açıkladı. Türkiye'de "Dağ" filminden sonra yıldızı parlayan oyuncu, gözünü ABD'ye çevirdi.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un asıl amacı bakın neymiş!

YouTube platformunda ünlüleri ağırlayan İbrahim Selim, bu haftaki programına Teşkilat'ta Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'u konuk etti. Alper Çağlar'ın filmi "Dağ" ile ünlenen Ertuğrul, hemen ardından TRT1'in reyting rekorları kıran dizisiyle ekranlara döndü. Mesut Akusta ve Deniz Baysal Yurtcu ile başrol paylaşan Ertuğrul, Türkiye'nin en çok konuşulan erkek oyuncuları arasında bulunuyor.

ANA HEDEFİ HOLLYWOOD ÇIKTI

Sinema ve dizi sektöründe başarı basamaklarını bir bir çıkan Ertuğrul, oyunculuk alanında hayalinin daha büyük olduğunu da belirtti. Şu anda halinden memnun olduğunu ama ana hedefinin Hollywood olduğunu söyleyen Ertuğrul, "Bu hedef ne kadar yakın ya da gerçekçi diye düşünürsek; gitmek bedava tabii, ama elbette orada tutunabilmek ve devam edebilmek asıl mesele. Bu söylediklerim kulağa çok hayalperest gelebilir ancak günümüzde daha kolay olduğunu düşünüyorum. Oralarda pastadan pay almaya çalışan çok kişi var ama oradaki pastalar da daha büyük. Birkaç irtibatım var oradaki kişilerle. Bakalım ilerleyen zamanlar neler gösterecek?" yorumunda bulundu.

Hollywood yapımları dünya çapında ses getirmeye devam ediyor ve oyuncuları da herkes tarafından tanınıyor. Sektörün en üst tepesi olarak bilinen noktaya gelmek isteyen oyuncuların arasına Çağlar Ertuğrul da bu itirafıyla katılmış oldu. Ünlü oyuncu başlangıçta bir tiyatro kulübü macerası geçirdiğini de anlatarak ana hedefinin her zaman sinema olduğunu da belirtti. İlk hedefini tamamlayan Ertuğrul'un yeni hedefinde başarılı olup olmayacağı ise bu itirafların ardından merak edilmeye başladı.