Teşkilat büyük sürprizi fragmanında açıkladı! Ortalık cayır cayır yanacak

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra başrol olmadan yoluna devam etmek zorunda kaldı. Akusta'nın yakında geri dönmesi beklenirken, 24 Ekim'de yayınlanacak yeni bölüm için dizi fragmanda sürprizi patlattı.

Teşkilat büyük sürprizi fragmanında açıkladı! Ortalık cayır cayır yanacak

TRT 1 ekranlarında Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu edinen Teşkilat, 18. bölümüyle ekranlara geldi ve yine reytinglerde birincilik pozisyonunu kordu. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Mehmet Usta, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp gibi isimlerin yer aldığı dizide, Mesut Akusta herkesi üzmüştü.

2.png

Dizinin başrolünde bulunan Akusta, Mete Başkan karakteri ile Teşkilat ekibinin başında bulunuyordu. Ancak geçtiğimiz Ağustos ayında Akusta bir beyin kanaması geçirerek setlerden uzak kaldı. Diziden çıkacağı sanılan Akusta, dinlenerek geri döneceğini hiçbir şeyi bırakmadığını söyledi.

3.png

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA BÜYÜK SÜRPRİZ

Dizide beklenen sürpriz sonunda geldi. Dün akşam yüksek tempolu bir Yargı'ya rağmen reytinglerinde yüksek başarı elde eden Teşkilat, şimdi de Mesut Akusta'nın dönüşüyle rakibini iyice öşeye sıkıştıracak. Mete Başkan'ın Teşkilat'ın başına dönmesi izleyiciyi mutlu ederken, güzel haber yeni fragmandan geldi.

METE BAŞKAN GERİ DÖNÜYOR

24 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek olan 19. bölümde Akusta'nın geri döndüğü görülüyor. Mete Başkan'ın gelişine ekipteki herkes çok sevinirken, "Herkese merhabalar. Sizleri yeniden görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam" sözlerini söylüyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın uyumuyla herkesin beğenisini alan yapım, şimdi Mete Başkan ile daha da iyiye gidecek. Bu durumda Pazar akşamlarında Yargı'nın öne çıkması çok ama çok zor olacak.