Telaş başladı başlayacak! İki güçlü rakibe karşı Son Yaz köşeye sıkıştı

FOX ekranlarının ses getiren Son Yaz dizisi bir türlü istenen başarıyı elde edemedi. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizi, reyting oranlarında iki rakibini geçemediği gibi, çok büyük fark yedi. Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri bu hafta ezdi geçti.

Telaş başladı başlayacak! İki güçlü rakibe karşı Son Yaz köşeye sıkıştı

Cumartesi akşamında televizyon dizilerinin kapışması bitmek bilmedi. Dizi piyasasındaki hareketlilik her kanalda ayrı bir iddialı dizinin olmasına yol açıyor. Bu kadar bolluk arasında rekabet de eksik olmuyor. Cumartesi akşamında ATV'de Kardeşlerim, TRT1'de Gönül Dağı ve FOX'ta Son Yaz rüzgarı esti.

KADRO SAĞLAM AMA RAKİPLER DİŞLİ

Geçtiğimiz sezon başarı üstüne başarı elde eden ve kadrosuyla da epey ses getiren Son Yaz, yeni sezona hiç iyi başlamadı. Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Son Yaz, reyting oranlarında iki dişli rakibinin çok gerisinde kaldı.

REYTİNG ORANLARI BEKLENTİNİN ÇOK ALTINDA

Totalde 8. sırada olan Son Yaz, AB'de 5 ve ABC1'de 6. sırayı alarak iyi bir başarı elde edemedi. TRT1'in çok sevilen dizisi Gönül Dağı ise totalde 2, AB ve ABC1'de birincilik elde etti. ATV'nin beğenilen dizisi Kardeşlerim ise totalde birincilik, AB'de dördüncülük ve ABC1'de ikincilik alarak iyi bir başarı elde etti.

GÜN DEĞİŞİKLİĞİ GELİR Mİ?

Bu şekilde devam ederse yapım için yeni bir kararın alınıp alınmayacağı merak konusu. Çünkü çok iyi ve güçlü bir kadro ile sezona giren Son Yaz, geçen haftada da iyi bir oran alamadı. İzleyici bile gelen oranlara çok şaşırdı. Bu sebeple yakın zamanda gün değişikliği tartışması ortaya çıkabilir. Dizinin sevenleri reyting oranlarından şikayetçi. Bu senaryo ve oyuncularla daha iyisinin olabileceği düşünülüyor. Bu yüzden kanal da ciddi baskı altına girebilir.