Tek tek dizileri final yapan Star Tv de yine bir veda...

Çok iddialı projelerle kendini göstermeye ant içen Star Tv'de dizi finallerinin ardı arkası adeta kesilmedi.

Tek tek dizileri final yapan Star Tv de yine bir veda...

Birbirinden iddialı oyuncu ve yapım şirketlerinin birer birer yayından kalkması oyuncuların isyanına bile sebep oldu. Kalkan dizilere bakacak olursak neler geldi neler arşive gitti. Elçin Sangu, Yasemin Allen Kaya ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde olduğu İyi günde Kötü günde Star tv ekranlarında sadece 6 bölüm tutunabildi ve arkasından oyuncuların isyanına rağmen arşive uğurlandı. Yine çok sevilen Babil dizisi Halit Ergenç, Birce Akalay ve Aslı Enver'e rağmen yine 20. bölüm de veda eden bir yapım olarak kaldı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Genco Özak ile birlikte Güvercin dizisi de 16. bölümde Star Tv'ye veda eden başka bir proje. Bitti mi? Maalesef hayır...

Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız ve Tolga Mendi gibi oyuncuların olmasına rağmen Sol yanım projesi de 12. bölüm sonunda yayın hayatına veda etti. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu hatta dizinin bir kısmının pandemi koşullarına rağmen Dubai'de çekilmesi dahi final yapmasına engel olamadı ve Seni Çok Bekledim dizisi de isminin aksine çok beklemeden yayından kaldırıldı.

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu ile başlayan daha sonra Neslihan Atagül Doğulu'nun sağlık problemleri ile diziden ayrılması ve Tuba Büyüküstün'ün projeye dahil olmasına rağmen Seferin Kızı'da sadece 52 bölüm tutunmayı başarabildi. Giderek kan kaybeden dizi istese de istemese de final yapıp, arşivdeki yerine geçme sonucuna ulaştı. Kağıt Ev gibi iddialı bir dram dizisi dahi sadece 8 bölüm ekranlara dayandı. Demek Akbağ'ın başrolünde olduğu akrep dizisi de maalesef 26. bölümde final yapmak zorunda kaldı. 

Şimdiler de ise yeni bir vedadan bahsediliyor ki seyirci resmen pazar gecesi neşesini kaybediyor. Menajerimi Ara 45. bölümüyle bu hafta final yapıyor. Yapım 2 bölüm hakkı daha istedi ama maalesef olumsuz bir cevap aldığı için kesin olarak 11 Temmuz 2021 akşamı 45. bölümüyle son kez ekranlarda olacak ve Star Tv'de bir sezon da tam 9 dizi bitmiş olacak. 

Bitenlerin yanı sıra şuan için Salı akşamlarını Ada Masalı ile ele geçirmiş gözüken Star TV bakalım neler yapacak aynı başarıyı başka projelerde de elde edebilecek mi?