Tedirgin bekleyiş başladı! FOX bu akşam bir darbe daha alacak mı?

Pazar akşamlarının en sevilen dizileri Yargı ve Teşkilat bu akşam yeni bölümleriyle ekrana gelirken, FOX'un yeni dizisi Yalancılar ve Mumları da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Ancak geçen haftalarda elde edilen reyting sonuçları büyük tedirginlik yarattı. FOX, bu yapımı da finale sürükleyecek mi?

Tedirgin bekleyiş başladı! FOX bu akşam bir darbe daha alacak mı?

FOX'un bu sezonki dizileri büyük sorunlar yaşıyor. Aşk Mantık İntikam ve Evlilik Hakkında Her Şey haricinde çıkan yeni diziler büyük hüsrana uğradı. Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı dizileri final yaparak ekrana veda etti. Bu final kararları sonrasında gözler yeni diziye çevrildi.

Teşkilat ve Yargı'nın reytinglerde kapıştıkları Pazar gününde, Yalancılar ve Mumları da yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Perşembe günü yayınlanması beklenen dizi, ani bir değişiklikle Pazar gününe çekildi. Ancak iki iddialı dizi karşısında yeni dizinin reytingleri şu ana kadar yüzleri güldürmedi.

FOX'UN YENİ DİZİSİNDE REYTİNGLER DÜŞÜK GELİR Mİ?

Geçtiğimiz hafta totalde ve AB grubunda Yalancılar ve Mumları 11. sırada yer alırken, ABC1'de de 10. sırada yer aldı. FOX'un düşük reytinglere artık tahammülü kalmadı. Bu akşam reytingler ne olacak bilinmez ancak FOX'un dizisinin hemen hemen aynı sonuçları alacağı düşünülüyor. Özellikle Yargı'da bu akşam katilin belirleneceğine dair bir söylentinin oluşması işleri daha da kızıştırdı.

FİNAL KARARINI DUYURSAK ŞAŞIRMAYIN

FOX'un hatası Uzak Şehrin Masalı'nın ekranlardan silinmesine neden oldu. Peki Yalancılar ve Mumları da final yapmak zorunda kalacak mı? Reytingler böyle devam ederse bu haberi almak çok da geç olmayacak.