Star Wars'un Yeni Animasyon Dizisi Star Wars: The Bad Batch’in İlk Fragmanı Yayınlandı

Disney’in geçtiğimiz yıl duyurduğu yeni Star Wars animasyon dizisi Star Wars: The Bad Batch’ten ilk fragman geldi. Detaylar haberimizde.

Star Wars'un Yeni Animasyon Dizisi Star Wars: The Bad Batch’in İlk Fragmanı Yayınlandı

Disney, geçtiğimiz yıl Disney+ için hazırlanan bir animasyon dizisi duyurmuştu. Bu animasyon dizisi elbette ki Star Wars temalıydı. Adı Star Wars: The Bad Batch olan bu dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Dizi, yine oldukça sevilen ve Star Wars evreninde geçen The Clone Wars animasyon dizisinin finalinin ardından duyurulmuştu. Zaten Star Wars: The Bad Batch, The Clone Wars’un sonrasında olanları anlatacak.

Fragmandan da anlaşıldığı üzere dizi bir grup askerin hikâyesine odaklanıyor. Clone Force 99 isimli bu askeri grup, İmparatorluğa hizmet eden beş adet klondan oluşuyor.

Çizim tarzı olarak da The Clone Wars’a benzeyen Star Wars: The Bad Batch dizisinin ilk bölümü 4 Mayıs 2021’de yayınlanacak. Dizinin başrolündeki klonların hepsini Dee Bradley Baker seslendirecek. Dizi sadece Disney+’da yayınlanacak.

70 dakikalık ilk bölümün ardından diğer bölümler haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz;