Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşkta başa neler neler gelecek!

Star TV ekranlarında yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan dizi Kazara Aşk gümbür gümbür geliyor.

Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşkta başa neler neler gelecek!

 24 Haziran Perşembe günü yayın hayatına merhaba diyecek olan dizinin ilk gösterimleri çok sevilmişti. Ümit Kantarcılar'ı çok özleyen seyirci kendisinin görünce çok ama çok mutlu omutşu. Karşısında partneri olarak izleyeceğimiz Sude Zülal Güler 'de güzelliği ve yeteneği ile yüzlerde güller açtıran bir oyuncudur.

Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği dizede yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.

Bekir Baran Sıktı ve Rana Mamatlıoğlu'nun senaristliğini üstlendiği dizi de Civan ve Şimal'in aşk hakkında asla olmaz gibi büyük büyük konuşurken, nasıl da büyük bir aşka düştüklerini izleyeceğiz.

Karadenizli ailesini yegane evlatları Şimal, üniversiteden mezun olmak üzeredir. Babasının zor kabul ettiği okuma sevdasının sonuna yaklaşırken babası, ablası ve abisi mezuniyete gitmek için Artvin'den yola çıkarlar.

Şimal mezuniyet heyecanı ile aşık olduğu adamı yani Kenan'ı ailesiyle tanıştıracağı içinde bir o kadar heyecanlıdır. 

Kenan ile evlenecek, en yakın arkadaşı Aslı ile seramik atölyesi açacak olan Şimal'in hayatı pek beklediği gibi gitmez. Geçirdiği bir kaza sonucu ailesine söylemek zorunda kaldığı bir yalan ile hayatı Civan ile kesişir.

Civan ise; Gaziantepli, zengin bir ailenin iki oğlundan biridir. Annesi ve babası tarafından yaşam şekli onaylanmaz. Onlara, tıpkı onların istediği gibi bir evlat olduğunu kanıtlamak zorunda yoksa abisi Okan'a şirketin yönetici koltuğunu kaptıracağını çok iyi bilmektedir. Şimal ve Civan , aileleri üzülmesin diye bir oyuna başlarlar. Ancak bu oyun kontrolden giderek çıkar. Bakalım nasıl toparlanacaklar. Bekleyip göreceğiz. Kazara Aşk gümbür gümbür senaryosu ile Perşembe akşamı yola çıkmış geliyor. Herkese iyi seyirler.