Star TV'nin Yalı Çapkını dizisine kardeş geliyor. Senaristten yeni proje

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kardeş bir film geliyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını izlenme rekorları kırıyor

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisine kardeş geliyor. Senaristten yeni proje

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırarken Yalı Çapkını dizisinin senaristi yeni bir film için kolları sıvadı.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre yeni film projesiyle ilgili detaylarda belli oldu.

hande-1-2.png

Hande Doğandemir film festival filmiyle setlere dönüyor. Ünlü oyuncu “Bahar” adlı filmde başrolü oynayacak. Salı günü okuma provası yapılan “Bahar” filminin yapımcısı Tayfur Aydın… Filmde Hande Doğandemir’e Erdem Kaynarca eşlik edecek.

erdem-1.png

Kaynarca “Mahir” rolüne hayat verecek. Filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda senaryoya da imza atan başarılı isim Erhan Tuncer oturuyor. Yalı Çapkını dizisinin de senaryosunu yazan Tuncel, daha önce “Ağustos Böcekleri ve Karıncalar” filmini yazıp yönetmişti.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Öte yandan Yalı Çapkını dizisinin haziran ayında final yaparak ekranlara veda edeceği iddiaları medya kulislerinde dolaşıyor.

Haber Favori'nin Star TV kaynaklarından edindiği bilgilere göre ise böyle bir durum söz konusu değil.

Yalı Çapkını, Haziran'da sezon finali yapacak ve Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak. Yalı Çapkını dizisi sadece Türkiye'de değil dünya genelinde en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Yalı Çapkını şimdiye dek 30'dan fazla ülkeye satıldı