Star TV'nin Sevilen Dizisi Akrep Final Mi Yapıyor? İzleyiciyi Yıkan Gelişme

STAR TV ekranında yayınlanan Demet Akbağ gibi önemli isimlerinde yer aldığı Akrep dizisiyle ilgili flaş iddia gündeme geldi. Çok sayıda izleyicisi habere üzüldü.

Star TV'nin Sevilen Dizisi Akrep Final Mi Yapıyor? İzleyiciyi Yıkan Gelişme

Son zamanlarda yayınlanan diziler arasında en çok dikkat çeken dizilerden birisi de Akrep dizisi. Ancak Akrep dizisinde istenilen alınamadı. İddialara göre dizinin ipinin çekilmesi an meselesi. Akrep dizisi oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak reytinglerdeki düşüş dedikoduları da beraberinde getirdi.

Akrep dizisinin reyting sonuçları dizinin final yapma ihtimalini gündeme getirdi!

Star TV ekranında 1441 Productions yapımıyla seyircisinin karşısına çıkan Akrep dizisi, ilk bölümüyle beklenilen reytingi verememişti. Yayınlandığı ilk tarih olan 11 Aralık 2020 Cuma akşamı, AB sıralamasında 3. sıraya oturan Akrep dizisi, total reytinglerde ise 13. sıraya yerleşmişti. 18 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan 2. bölüm de bekleneni vermemişti.

2. bölümüyle de total reytinglerde ilk 10’a girmeyi başaramayan Akrep, AB grubu reytinglerde ilk bölümdeki yerini korumuş ve yine 3. sırada yer almıştı. İlk iki bölümü bekleneni veremeyen dizinin reytinglerde nasıl bir yol alacağı merak konusuydu.

İlk olarak Cuma akşamları yayınlanan ve Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar gibi çok güçlü yapımlarla aynı gün yayına giren Akrep, güçlü rakiplerini yenmeyi başaramamıştı. Sonrasında Seni Çok Bekledim dizisinin yayına girmesiyle birlikte Perşembe akşamları yayınlanmaya başlanan dizi için reytinglerde bir iyileşme olacak mı merak ediliyordu.

Ne yazık ki reytinglerdeki söz konusu durumu sürdürmeyi devam eden dizi, günü değiştirildikten sonra izleyicilerinin büyük bir çoğunluğunu kaybetti. Yayınlandığı son bölüm olan 14. bölümüyle reyting sıralamasında iyice geriye düşmüş olan dizi total reytinglerde 20. sıraya yerleşti.

Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer alan dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Dizinin senaristliğini üstlenen isim ise Erkan Birgören. Star TV’yi reyting savaşında oldukça yenik düşüren dizinin böyle devam etmesi halinde final yapması bekleniyor.