Star TV'nin Sevilen dizisi Ada Masalı öyle bir yerde kaldı ki ....

Star Tv ekranlarında Salı akşamlarının göz bebeği, Ayça Ayşin Turan ve Alp Nevruz'un başrollerinde olduğu Ada Masalı hız kesmeden seyirciyi kendine bağlama konusunda devam ediyor.

Star TV'nin Sevilen  dizisi Ada Masalı öyle bir yerde kaldı ki ....

 Çok tatlı bir senaryoya sahip olan dizi de bildiğiniz üzere Haziran ve Poyraz arasında inanılmaz bir çekim söz konusu... Haziran'ın aslında Kırlangıç adasına yolculuğu patronunun elini kuvvetlendirip, Tokyo'daki pozisyonu garantilemek için başlamıştı. Nitekim de yaptı, Poyraz'ın fabrikasına sızıp, bilançoları patronuna iletti. Ancak patronunun bu bilançoları bankaya gönderip, ortalığı karıştıracağından haberi yoktu. Bunu öğrenince deliye dönen Haziran, iş yerinden izin alarak adaya gitti.

Amacı Poyraz'ın evini kurtarmak, annesinin borçlarını ödeyip babasından kalan tek evinde satılmasına engel olmaktı. Ada'da eski bir otel binasını toparlayıp tekrar açabilme fikrine kapılırlar ve başarılı olur da.. Ancak Haziran, Poyraz'a yaptıklarından dolayı içi içini yer. Bu haftaki bölümde bizler Haziran'ın, arkadaşı Biriciğin aracılığı sayesinde eski sevgilisi Batu tarafından bir iş teklifi aldığını öğrendik.

Ada'dan hiç gitmek istemeyen Haziran, Poyraz'ın kendisine kal dememesin çok bozulur ve gitme kararı alır. Bu sırada Poyraz ve Haziran iddiaya girerler. Issız bir adada Haziran'ın telefonu olmadan duramayacağını iddia eden Poyraz, çok keyifli bir akşamın yaşanmasına sebep olur. Aslında bakışlarında bile ne kadar biribirlerine aşık oldukları belli olsa da iki tarafta biribirine söyleyemez. Haziran'ın adadan ayrılacağını duyan İdil, resmen meydan da lokma dağıtırır. Ada halkı da Haziran'ın gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapar. Vapuru kaçırması için her türlü oyalama yolunu bulurlar. Tabii ki bu duruma da Haziran'ın adadan gitmesini isteyen tek kişi olan İdil el atar ve lokmacının arabasıyla Haziranı vapura yetiştirir. Haziran vapura binmiş, deniz fobisi konusunda sakinlemeye çalışırken, Poyraz iskeleye giriş yapar ve Haziran'a seslenir ama duyuramaz.

Bunun üstüne arar ve ulaşır. Haziran'a gitme der. Bu bölümü böylece tamamlarken aslında biribilerine karşı olan ilgilerine, İdil'in çirkin yüzüne, Hakan'ın akıl oyunları gibi birçok detayı görmüş olduk. Ancak oyuncu kadrosu o kadar güzel ki kamera arkalarında da ne kadar eğlendikleri sosyal medya üzerindeki paylaşımlarından çok net gözüküyor. Ayrıca Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un bir dergi için verdiği fotoğraflar takipçileri tarafından çok sevildi. Şimdi akıllardaki soru, Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı nasıl gerçeğe dönüştüyse acaba Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz arasında da böyle bir ilişki doğabilir mi? Bakalım zaman bizlere neler gösterecek...