Star TV'nin Sevilen Dizilerinden Peş Peşe Final Depremi! Tepe Taklak oldular

STAR TV ekranında yayınlanan çok sayıda TV Dizisi zor günler geçiriyor. Final çanları gelince tepe taklak oldular. Reyting depreminde son gelişmenin ayrıntıları

Star TV'nin Sevilen  Dizilerinden Peş Peşe Final Depremi! Tepe Taklak oldular

Star TV ekranında deprem etkisi yaratan gelişmeler yaşanıyor. Çok sayıda kaliteli diziyi ekrana süren kanal ancak zor günler geçiriyor.

Reyting canavarına kurban verilen dizi sayısı bir çok kanalda fazla. Ancak Star TV ekranında daha tuhaf bir durum yaşanıyor. Çok sayıda dizinin final yapması beklenirken tüm gelişmeleri sizler için derledik. İşte Medya kulislerine sızan haberin ayrıntıları

Sezonu en kötü geçiren kanallar arasında yer alan Star TV, gelecek sezona hazırlanmaya başladı.

 

Star TV’nin bu sezon ekrana getirdiği diziler bekleneni karşılayamıyor. Kötü bir sezon geçiren Star TV şu ana kadar 4 dizisini yayından kaldırmıştı. Sezona iddialı giriş yapan bu 4 dizinin ortak sorunu reyting oldu. Reyting savaşlarına yenik düşen diziler sezonu tamamlayamadı. Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Sol Yanım dizileri reyting kurbanı olan diziler listesinde yerlerini aldılar.

Star TV’nin en başarılı yapımlarından olan Sefirin Kızı Pazartesi akşamları yayınlanarak iyi sonuçlar alıyordu. Ancak sonrasında Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılmasıyla dizinin hikayesi epey değişmişti. Değişen hikayeyle birlikte pek çok seyircisini kaybeden dizi, reyting sıralamasında eski gücünü koruyamıyor ancak yine de kanalın en iyi reyting sonuçlarını alan dizisi olmaya devam ediyor.

Öte yandan reyting kurbanı olan dizilere eklenmesi beklenen bir dizi daha var; Akrep... Perşembe akşamları yayınlanan dizinin reyting sonuçları oldukça kötü geldi. Son bölümlerde 20. sıraya kadar düşmüş olan dizi bu sonuçları toparlayabilecek mi bilinmiyor. Kanalın diziye final yaptırma gibi bir düşüncesinin olmadığı biliniyor ancak reyting sonuçları böyle giderse final kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Bu sezonu kötü geçiren kanal gelecek sezon için çalışmaya başladı. Şimdiden 2 dizi için anlaşma yaptığı öğrenilen kanalın Ay yapım imzalı bir yaz dizisi ekrana getirmeye hazırlandığı söyleniyor. Diğer yandan Süreç Film ile anlaşma yapan kanal The Baker and The Beauty dizisinin uyarlamasını ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Yeni dizler kanalın reyting sonuçlarını değiştirecek mi bilinmiyor. Seni Çok Bekledim dizisi için Akrep ve Sol Yanım dizilerinin günlerini değiştiren kanal çok eleştirilmişti. Seni Çok Bekledim dizisi de istenileni veremedi ancak bir umut vadediyor denilebilir..