Sözde gazeteci Levent Gültekin'den skandal sözler! İsyana mı çağırdı?

Türkiye Gara'da şehit olan 16 şehidimiz için yas tutarken, HALK TV'de ekran karşısında olan Sözde gazeteci Levent Gültekin, gelecek seçimlerin devletle halk arasında yapılacağını belirterek, fitne tohumları ekmeye çalıştı!

Sözde gazeteci Levent Gültekin'den skandal sözler! İsyana mı çağırdı?

Hükümete yönelik sert çıkışlarıyla bilinen ve HALK TV ekranında çalışan Sözde gazeteci Levent Gültekin, Gara'da 16 şehit verdiğimiz bu günlerde devlet ve halkı karşı karşıya getirmekten yine çekinmedi ve tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Millet ittifakına desteğiyle bilinen ve bir ara da Cumhurbaşkanı adayı bile olmaya çalışan Sözde Gazeteci Levent Gültekin Halk TV'de yaptığı açıklamada, devletin gasp edildiğini ve seçimlerin devletle halk arasında gerçekleşeceğini iddia ederek skandal bir çıkışta bulundu.

İşte Levent Gültekin'in  Halk TV ekranındaki açıklamaları

Bir kaç hafta önce burada demiştim ki önümüzdeki seçim devletle halk arasında geçek demiştim. Bunu laf olsun diye söylemedim. İktidar devleti ele geçirmiş, evi yöneten iktidar artık devleti istediği gibi yönetip evin diğer mensuplarına zırnık koklatmıyor. Boğaziçili ve ODTÜ'lü bir çocuğu daha vasıfsız bir üniversitede okuyan gence tercih ediyor. İtiraz edenin kendini Silivri'de bulduğu bir ortamda, devlet gasp edilmiştir. O yüzden seçim devletle halk arasında geçecek.