Son Yaz Dizisinin Akgün’ü Yakışıklı Oyuncusu Alperen Duymaz Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Şimdilerde Son Yaz dizisinde oynayan yakışıklı oyuncunun hayatı merak konusu oldu. Başarılı performansı ile göz dolduran ve her geçen gün hayran kitlesini arttıran Alperen Duymaz kimdir? Kaç yaşındadır?

Son Yaz Dizisinin Akgün’ü Yakışıklı Oyuncusu Alperen Duymaz Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Alperen Duymaz Kimdir?

3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu lise yıllarından itibaren oyunculuk ve mankenlik ile ilgilendi. Boyu 1.83, kilosu 74 olan oyuncuya modellik tekliflerinin gelmeye başlaması ile Ankara’da bu işe adım atmış bulundu. Daha sonra birçok reklam filminde de yer aldı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Özel hayatında ise Kübra Kelkit ile nikâh masasına oturmuştur.

Alperen Duymaz’ın Yer Aldığı Projeler

2015 yılından beri aktif oyunculuk yapan Alperen Duymaz ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakterini canlandırdı. Aynı yıl Acı Aşk dizisinde de Ali karakterine hayat vermiştir. 2016 yılına gelindiğinde Bodrum Masalı’nda Ateş adlı karakteri canlandıran yakışıklı oyuncunun performansı, popülerliğinin iyice artmasına ve dikkatleri üzerine çekmesine sebep oldu.

2018 yılında iki yapımda yer alan oyuncu ilk olarak dönemin tutan dizilerinde Çukur’da Sena’nın abisi Emrah’ı oynadı. Daha sonra Çarpışma dizisinde Kerem’i canlandırdı.

2020 yılında başrolünde yer aldığı Zemheri dizisinde Ayaz karakterine can verdi. Dizinin ömrü çok uzun olmadı ve sadece 10 bölüm sürdü. Son olarak, şimdilerde ise Son Yaz dizisinde Akgün Gökalp Taşkın karakterini oynuyor.