Son Yaz Dizisinde Yaşanan Heyecan Ayrılıklar İle Giderek Artıyor!

Yayın hayatına 1 Ocak Cuma günü Fox TV’de başlayan Son Yaz dizisinin her geçen bölümde izleyici kitlesi artıyor.

Son Yaz Dizisinde Yaşanan Heyecan Ayrılıklar İle Giderek Artıyor!

Başarılı başrol oyuncularının sergiledikleri performanslarının yanında konusu itibari ile dikkatleri üstüne çekmeyi ve reytinglerini yükseltmeyi başarıyor. Yeni bölüm fragmanında birçok yeni olay yaşanacak ve heyecan tavan yapacak.

Ali Atay’ın canlandırdığı Selim Kara ve Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün Gökalp Taşkın karakterleri yine bu bölümde oldukça dikkat çekici sahneler ile bir araya gelecek. Ayrıca Akgün’ün mafyaya katılması ile Yağmur oldukça etkilenecek fakat yine de Akgün’den vazgeçemiyor.

Canan ve Selim arasında yaşanan ayrılığın uzun sürmeyeceği ve biteceği izlenimleri bu bölüm sekteye uğruyor. Canan’ın kararlı duruşu ve bu birlikteliği kesin olarak istememesi ile yeniden beraber olmaları çok sıcak gözükmüyor. Canan’ın boşandığı eski kocasından isteklerini Selim Kara yerine getirmeyi başarabilecek gibi değil.

10. bölüm fragmanında, hedeflerinde Selim Kara’nın olduğu araba Akgün’e çarpmış ve böylece Selim’in hayatını kurtarmıştır.  Selim bunun üzerine Akgün’e olan öfkesine rağmen ona şans vermiştir.  Rahat bırakmış ve özgürlüğünü vermiştir.

Halil Sadi’nin Akgün üzerinden başka planları vardır. Akgün başka bir yola girmek üzeredir. Savcı Selim ile karşı karşıya kalacaktır. Yağmur, Akgün için kalbi ve aklı arasında sıkışıp kalacak ve bu bölümde Yağmur ve Akgün beraber iken Selim Kara onları yakalayacak. Selim’in başına gelen tehlikeli olay Canan’ı çok korkutmuştur. Polis korumaları ile gezerken Savcı Selim’den istekleri vardır. Bu olaylar Canan’ın tek başına kararlar alması neden olacaktır.