Sokağın Çocukları 3. Sezon ile dönüyor.

Sokağın çocukları 3. sezona damgasını vuracak.

Sokağın Çocukları 3. Sezon ile dönüyor.

Çok tercih edilen online platformlardan BluTv Sokağın Çocukları ile 3. sezon müjdesini verdi. Sete girmeden önce son hazırlıkarını tamamlayan ekip, heyecanla çekimlere devam ediyor.

Seyirci tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, sokakta hakim olan kurallarla büyüyen üç neslin sokakta adaleti nasıl şekillendirebileceklerini anlatıyor. Farklı bakış açıları ile sokaktaki adaletsizliği yerle bir etmek isteyen ekip, bakalım 3. sezonda bizi neler ile karşılayacak?

Merakla yolu gözlenen diziden ilk fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı bile... ve görüyoruz ki soluksuz takip edeceğimiz, hepimizin hop oturup hop kalkacağı bir sezon hızla yaklaşıyor.

Heyacan, intikam, aksiyon, hırs, adalet arayışı gibi kavramların hayat bulduğu dizi de müthiş tempo hiç düşmeyeceğe benziyor. Mahallelerden sokaklara uzanan hikayelerde izleyici yine kendinden bir şeyler bulacak gibi duruyor.

Yönetmen koltuğunda oturan Kadri Beran Taşkın yaptığı bu özel çalışmayla adından bahsettirmeyi çok iyi başarıyor. Sert rüzgarların estiği ve yeni katılan karakterleriyle diziyi daha da başka bir boyuta taşıyıp, seyirciye yok artık dedirtecekler. Sokağın çocukları çok yakında BluTv'de üçüncü sezonuyla buluşmak üzere yola çıktı geliyor. Hazır olun :)