Show Tv’nin en beğenilen dizilerinden Ramo Yayın Akışından Çıkarıldı Kötü Haber Geldi

Show TV ekranında yayınlanan TV Dizisi Ramo yayın akışından çıkarılınca herkes şaşkına uğradı! Neler oluyor? Yayından mı kaldırıldı? Ayrıntılar

Show Tv’nin en beğenilen dizilerinden Ramo Yayın Akışından Çıkarıldı Kötü Haber Geldi

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Ramo dizisinden flaş haber. Magazin dünyasının son dakika olarak geçtiği haberle ilgili ayrıntıları derledik. Dizi yayın akışından çıkarılınca adeta sosyal medya da herkes isyan etti. İşte Sıcak gelişmenin ayrıntıları

Show Tv’nin en beğenilen dizilerinden Ramo, aniden yayın akışından kaldırıldı.

 

Cuma akşamları, Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan Ramo, 12 Mart Cuma akşamı yayınlanmadı. Yayınlanması beklenen dizi birden yayın akışından çıkarıldı. Ramo’nun yerini Güldür Güldür Show aldı. Kanalda Güldür Güldür Show'u gören seyirciler panikledi. Bu durum seyircinin aklına “Ramo final mi yapacak?” sorusunu getirdi. 

5e1de83f554280067058c081.gif

Dizinin yayın akışından çıkarılması ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Show Tv’nin resmi sitesinde, Ramo’nun yeni bölümünün 19 Mart Cuma akşamı yayınlanacağı duyuruldu. Yayınlanan son bölümde Yıldırım’ın ikizinin ortaya çıkmasıyla birlikte heyecanı doruklara çıkaran Ramo, seyircisinin büyük bir ilgiyle yeni bölümü beklemesini sağladı. Büyük bir heyecanla yeni bölümü bekleyen seyirci, kanalda Güldür Güldür Show’u görünce hayal kırıklığına uğradı.

 

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Mazhar’ın Korkut’la iş birliği yapması, Ramo ile Mazhar’ın aralarının gerilmesine neden olur. Mazhar, ölen patron Yıldırım’ın yerini almak ister. Bunu öğrenen Ramo, bu durumu yeni patrona söylemek ister. Büyük patron Kaptan ile görüşmeye karar veren Ramo, karşısında öldürdüğü Yıldırım’ı görünce hayret içinde kalır.

 

Öte yandan Şerif, Ramo ile ilgili planlar yapmaktadır. Ramo bütün bunlarla uğraşırken, Sibel de ailesi ile uğraşır. Çiçek’in Hasan’a baba demesi, Hasan’ı derinden etkilemiştir. Hasan yaşadıklarını Afet’e anlatıp anlatmama konusunda kararsızdır. Sibel ise Hasan’a gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

Ramo Cuma akşamı beklenen bölümüyle Show Tv'de..