Show TV'nin duygusal dizisi Kahraman Babamda neler olacak?

Show Tv'nin duygusal ve aksiyon sever dizisi Kahraman babam 2. şansını kullanıyor.

Show TV'nin duygusal dizisi Kahraman Babamda neler olacak?

Daha önce Kırmızı Kamyon ismiyle sadece bir bölüm ekranlarda duran ve dizi savaşı içinde eriyip gitmemesi için askıya alınan, ismi değişip tekrar karşımıza çıkan dizi Kahraman Babam. Dü akşam üçüncü bölümüyle ekranlarda boy gösteren dizi de yagın esnasında hayata veda eden eşinin katillerini bulmak ve minik kızı Ömrüm'e tekrar kavuabilmek adına durmadan usanmadan mücadeleyle arayaşına devam eden bir babadan bahsediyor.

Uğur Eser, önündeki verileri takip ederek Yavuz ve yardımcılarının bulunduğu mekana ulaşmayı başarır. Bölüm sonunda ise itfaiye erlerinin en geç üyesi Murat yangının ortasında kalır. Reyting olarak biraz beklenenin altında kalsa da yapım şirketi henüz yo başında olduğunu, projenin arkasında duracağını açıkça belirtiyor. Sosyal medya da ise paylaşımlara baktığınız da seyircinin pekte etikileşim konusunda sorun yaşamadığını görüyoruz.

Kısaca dün akşamki bölüme bakacak olursak;

Tufan'ı konuşturma adına gizli bir şekilde sorgu odasına giren Uğur, şükürler olsun ki savcıya yakalanmadan çıkmayı başardı. Eşinin hayatına son veren çeteye ulaşmak için yaptıkları maalesef Yonca ile karşı karşıya gelmesine neden oldu. Ancak Yonca'ya yaptıklarının nedenin aktarınca, Yonca anlayışla karşıladı ve işleri çözüme ulaştırmak için kolları sıvadı.

Bu sırada Uğur, kızı Ömrüm'ün okulunda baba - çocuk etkinliği olduğunu duydu ve bir şekilde Cem'i ekarte ederek, Ömrüm'ün yanında olmayı başardı. Sınıf içerisinde itfaiye erlerinin çalışma amaç ve koşullarından bahseden Uğur büyük bir övgü topladı. Baba - kızın mesajlaşmaları ve bir araya gelerek özlem gidermeleri seyirci tarafından çok duygusal bulundu.

Menekşe ve İlker cephesine bakacak olursak, işler sarpa saracak gibi duruyor. Murat'ın ilişkilerini öğrendiği ikilinin şimdi de Ayşe'nin öğrenmesiyle iyice çıkmaza girecek duruma geldi. Kızının da kendisi  gibi bir itfaiye eriyle evlenmesini istemeyen Ayşe, bu ilişkinin hiç bir zaman yanında olmayacağını belirtti. Bakalım şimdi Menekşe ne yapacak?

Dizinin bitiminin ardından gelen dördüncü fragmanda ise, Uğur ve Ömrüm'ün mutlu anları hepimizin yüzünü güldürürken, Zehra bu mutluluğa engel olmak için elinden geleni ardına koymaz. Yaşadığı korku dolu anlardan sonra kendine gelemeyen Yonca, Uğur'dan çok büyük destek görür. Ancak bakalım olaylar nasıl gelişecek. Hep birlikte bekleyip, göreceğiz.