Show TV'den beklenmedik çıkış! 3 yeni televizyon filmi birden

Son dönemde yayınladığı dizilerle yüzü bir türlü gülmeyen Show TV yeni dizi projelerine ağırlık vermek yerine televizyon filmlerine ağırlık vermeye başladı.

Show TV'den beklenmedik çıkış! 3 yeni televizyon filmi birden

Son dönemde yayınladığı çok sayıda dizi tutmayan Show TV bu kan kaybını durdurmak için şimdi de televizyon filmlerine ağırlık vermeye başladı. Salgın sonrası sinema kültürü neredeyse yok oldu. Ve televizyon izleyicilerinin sayısı hızla arttı.

Sinema filmleri ise şimdilerde ya dijital platformlarda yayınlanıyor ya da televizyon ekranlarında. Bunu keşfeden Show TV tam üç televizyon filmi için kolları sıvadı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Son olarak Show TV için “İçimizden Biri” dizisini çeken yönetmen Ersoy Güler, şimdi de kanala 3 televizyon filmi birden çekecek.


Süreç Film’in imza atacağı filmlerin oyuncu seçimleri de tüm hızıyla sürüyor.


Aynı zamanda senaryolarını da Ersoy Güler’in kaleme aldığı ilk film Adana’da çekilecek.


Her ay bir filmi görücüye çıkaracak olan Güler, bir yandan da yeni dizi için hazırlıklara başladı.

Sivas Suşehri'li olan yönetmen Ersoy Güler bugüne dek yayınladığı çok sayıda dizi ve filmle dikkat çekiyor.. Ersoy Güler'in imzasını taşıyan Yeni Gelin dizisi Show TV ekranlarında fırtınalar estirmiş bir diziydi. Bu üç televizyon filminin muhtemelen komedi formatında olması bekleniyor.

Ersoy Güler genelde komedi temalı dizilerde oldukça başarılı olan yönetmenler arasında yer alıyor. Sağ Salim serisinin arkasındaki isim yine Ersoy Güler'di: Şimdi seyirciler bu üç televizyon filmini merakla bekliyor..