Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar Dizisiyle ilgili şaşırtan gelişme

Show tv ekranlarında geçen hafta yayın hayatına başlayan Cam Tavanlar dizisi Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın müthiş uyumuyla göz doldurmayı başarmıştı.

Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar Dizisiyle ilgili şaşırtan gelişme

Tam dört yıl ara verdikten sonra ekranlara geri dönen Soral, projeyi çok sevmiş ve tüm yeteneğini gözler önüne sermişti. İş yaşamında kadın ve erkek eşitsizliğini tema olarak işyelen dizi bir iş kadının isteyince neler başarabileceğini aslında bir erkekten farkı olmadığını anlatmaya çalışıyor. Yayın için çarşamba gününü seçen dizi aynı gün ekrana geri dönen Sen Çal Kapımı dizisinin azizliğine uğruyor. 

Fox Tv ekranlarında Hander Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin başrolü olduğu Neslihan Yeldan gibi başarılı üstad oyuncularında ekibinde bulunduğu dizi bilindiği üzere reyting kaybı yüzünden sezon ortası ara vermiş, yaz döneminde ortalık boşalınca sahalara döneriz kafasındaydılar.

Geçen hafta onlarda dizilerine bambaşka bir solukla 40. bölümleriyle dönüş yaptılar ancak sosyal medyada 22 milyonu geçen takipçisi ile Hande Erçel izlenme anlamında olmasa da sosyal medya paylaşımı anlamında diziyi zirveye taşımaya başardı.

Kendinden iyi söz ettirdi. Tam 1.500.000 iletiden bahsediyoruz emin olun ki fazlası var ama eksiği yok

. Kerem Bursin ile özel hayatında da birliktelik yaşayan başarılı oyuncuyu aynı proje içersinde yaklaşık 9 hafta daha izlemeye devam edeceğiz zira 50. bölüm muhtemelen finali getirecek.

Cam Tavanlar acaba kendinden iyice söz ettirmek için 9 hafta daha beklemek zorunda mı kalacak, bu süreçte 13 bölüm için sözleşme yapılan dizi daha sonrasında tutunma ihtimaline sahip olacak mı yoksa arşive mi kalkacak hep birlikte bekleyip, göreceğiz.