Seyirci dün Ada Masalı gerçeğiyle tanıştı.

Star tv ekranlarında 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan ve yine dün gece 2. bölümüyle devam eden sürükleyici dizi Ada Masalı dün bekleneni gerçekleştirdi.

Seyirci dün Ada Masalı gerçeğiyle tanıştı.

İlk hafta izlenme oranlarında pek parlak bir başarı sergilememiş olsa da dün gece ipleri eline aldı ve her kategoride 1. sıraya oturmayı başardı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerii paylaştığı dizide şehir insanı Haziran'ın Tokyo'daki işi alabilmek adına patronununelini kuvvetlendirmek için Kırlangıç adasına gitmesiye başlıyor. Patronu burada bir butik otel yapacağını ama adada Poyraz adında bir adamın olduğunu ve arsasını satmadığı için yapamadıklarını, ellerini kuvvetlendirmek adına Poyraz'a dair açık bulabilirse Tokya'daki posizyonun kendisinin olacağını söyler.

Son derece hırslı bir şekilde ada'ya gidip, Poyraz hakkında araştırma yapmaya başlayan Haziran, Poyraz'ın huysuz bir yaşlı adam olduğunu sanar. Turistik bir gezi yapar gibi bir kafilee katılır, zeytinyağ fabrikasını gezerken gizlice Poyraz'ın odasına sızar ve bilançoların fotoğrafını çeker.

Bilançolar hiç iç açıcı değildir. Poyraz, komadaki babaannesinin evini ipotek ettirerek kredi çekmiş ancak zarar etmektedir. Bilançoları patronuna gönderen Haziran, olacaklardan habersizce yakışıklı bir adamla karşılaşır.

Aslında aşk peşinde gezecek biri değildir ama bir şekilde etkilenmiştir bu adamdan ve tabii ki hikayemizdeki esas oğlan Poyraz da Haziran'ın sandığı gibi yaşlı değil karşısında duran bu yakışıklıdır.  Bilançoları eline geçiren patron, bankadan krediyi geri istemesini talep eder. Banka, Poyraz'ı sıkıştırmak için arayınca Haziran durumu anlar.

Butik otel deği kocaman bir tatil köyü yapacağı, yüz yıllardır orada var olan zeytin ağaçlarının sökülüp atılacağı gibi bir sürü acı gerçeği öğrenir. Engel olmak istese de artık nafile iş işten çoktan geçmiştir. Poyraz'ı bu durumdan kurtarmak için elinden geleni ardına koymayacak olan Haziran, iş yerinden izin ister ve kimseye haber vermeden Ada'ya gider. Haziran burada döküntü bir binayı adam edip, bir otel haline getirmeye çalışacak ve ortağı olduğunu öğrendiği Poyraz'a da ekonomik olarak destek olmaya çalışacaktır. Bakalım işler yolunda gidebilecek mi? Neler olacak? Hep birlikte bekleyip, göreceğiz.