Sevilen dizi Aşk mantık intikamda neler olacak ?

Cuma akşamlarının sevilen dizi Aşk Mantık İntikam Fox tv ekranlarında seyirciyi kendine bağlamayı başardı.

Sevilen dizi Aşk mantık intikamda neler olacak ?

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün başrollerini paylaştığı tatlı mı tatlı dizide bu hafta işler karışık. Yayınlanan iki fragmana baktığımızda Çınar ve Esra'nın yakınlaşmasını deliler gibi kıskanan Ozan bundan rahatsız olduğunu Esra'ya iletir. Esra'da kendisini unutamadığını ifade eder ancak bu sırada odaya Çınar'ın geliyor olması Esra ve Ozan'ın, Ozan'ın isteğiyle dolaba saklanmasıyla devam eder. İkili burada yakınlaşsa da çabuk toparlanacaktır. 2. Fragmana baktığımızda ise partide Çınar ve Esra dans ederken , Ozan'da Çağla'yı alarak piste gelir.

Esra da bu durumdan rahatsız olur. Ancak Çınar Esra'ya , Çağla ve Ozan'ın çok yakışıp yakışmadığını sorar, aynı zaman da Çağla'da Ozan'a ister misin bizim Çınar aşık olsun, çok yakışıyorlar gibi cümleler kurarlar.

Duydukları karşısında biribirilerini kıskanan Esra ve Ozan bununla nasıl baş edecek? Tabii partinin ilerleyen saatlerinde Gaye'nin, Ozan'ın eski eşi hakkında atıp tutar.

Ozan'da duydukları karşısında eski eşim hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum, çünkü buna değmez dediğinde Esra sinirlenir ve kalkar gider. Fragman sonuna baktığımızda Çınar, Esra ve Ozan arasındaki meseleyi çözmeye kararlıdır ve Esra'yı sıkıştırır. Bu gerginliğin sebebini öğrenmek için.. acaba Esra , Ozan'la olan geçmişini Çınar'a açıklayacak mı yoksa başka bir şey mi söyleyecek? Hep birlikte bu akşam izleyip göreceğiz...