Seren Serengil, Seda Sayan'ı kızdıracak! "Ekran devri geçti"

Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan'ı hedef alarak ortalığı birbirine kattı. Sayan'ın programının artık tutmayacağını belirten Serengil, Sayan'ın modasının geçtiğini söyledi.

Seren Serengil, Seda Sayan'ı kızdıracak! "Ekran devri geçti"

Sabahın Sultanı Seda Sayan, reyting sonuçlarından bekleneni alamadı. Gündüz kuşağı programlarının bu kadar çok olması rekabeti de artışa geçirdi. Sayan'ın reytinglerinin düşük olmasına Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil'den gönderme geldi.

SEDA SAYAN'IN EKRAN DEVRİ KAPANDI MODASI GEÇTİ
Instagram'da paylaştığı hikayeyle Sayan'a seslenen ünlü yorumcu, "Seda Sayan'ın programı tutmadı. Yine format değiştirip platform ayakkabılarını giyip 90'lı yıllara dönmek istedi. Artık anlaması gereken bir tek şey var ki ekran devri kapandı modası geçti. Konukları zaten ondan da raitingsiz. Ekran ağladı.

HERKES BİR SEREN DEĞİL
Demet Akalın enteresan bir hamle yaptı. Programı ilk 3'e girdi. Geçen sene Star'da o da iş yapamamıştı. Demek ki o da doğru yolu buldu. Herkes bir Seren değil Star TV'nin sabah saatini ilk 20'ye soksun"
ifadelerini kullandı.

KALDIRIRLAR PROGRAMI İŞ BULAMAYACAKSIN
Seda Sayan'ın programının totalde 0.61 reyting almasını paylaşan Serengil, "Seda Sayan'ın dünkü reytingi AB78 total 56 ah ah içler acısı. Star gibi bir kanalda... Ya ablacım konuklarını iyi seç sen zaten devrini tamamladın bari gelenler sevilen seyredilen isimler olsun. Bak bugün iyiydi böyle gitmez kaldırırlar programı bir daha da iş bulamayacaksın" dedi.