Sen Çal Kapımı son kurşununu da attı.

FOX TV ekranında yayınlanan TV dizisi Sen Çal Kapımı yine yeni yeniden fragman verdi.

Sen Çal Kapımı son kurşununu da attı.

9 Haziran (Yarın) Çarşamba günü itibariyle "2. sezon" ile ekranlarda göreceğiz Sen Çal Kapımı bugün yine fragman verdi. Artık her şeyini ortaya koyan yapım ne yapsakta izlensek sıkıntısını iyice belli etti.

Neredeyse bütün bölümü fragmanla anlatan dizide Hande Erçel'in semptaikliği acaba izleyiciyi geri kazanmasına yardım edebilecek mi? Biliyoruz ki sosyal medya üstünde kendisinin 22 milyon civarında takipçisi var. Kerem Bursin'le ilişkisi, reklam filmleri hep olay oluyor belki bir umut bu şan diziye de yeter. Fragmandan anlayacağımız üzere hala ismini bilmediğimiz kız Eda ve Serkan'ın çocukları. Klasik bir Türk dramı olarak Eda çocuğunu Serkan'dan uzakta bir yerde büyütür, kızda babasının Serkan olduğunu bilmez ancak hisleri çok kuvvetli olduğundan bir şeyler seziyordur.

Melo ve halası çocuğun Serkan'dan olduğunu biliyordur ki kızın ticari kafasının aynı genetik olarak babasına çektiği yönünde iması verilmiştir.

Sosyal medya paylaşımlarından çıkanlar ise Serkan'ın asistanı olan Leyla (İlkyaz Arslan) diziden ayrılmıştır. Pırıl & Engin'in oğulları olmuş ve kocaman olmuştur. Dizi birden beş yıl kadar sonrasına ışınlanır. Değişen hayatlar, değişen dünyalar ancak değişmeyen tek şey Eda & Serkan aşkıdır.

Nitekim; Serkan muhtemelen çocuğun başkasından olduğunu sanacak olabilir, Eda'nın evlendiğini ya da başkasına aşık olduğunu sanabilir, Beyin tümörü ile mücadelesinden dolayı uzaklaşmayı tercih edebilir gibi gibi bir sürü farklı ama sıradan senaryo ihtimali kafalarda duruyor. Artık bölüm yayınlansında notlarını verelim. Bakalım neler olacak?  9 Haziran Çarşamba akşamı Fox Tv'de göreceğiz.