Sen Çal Kapımı Dizisinde Eski Defterler Açılıyor Görenler Küçük Dilini Yutacak

Kerem Bursin gibi ünlü isimlerin yer aldığı FOX TV Ekranında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde ortalığı karıştıracak gelişmeler yaşanacak. Eski defterler açılıyor ve geçmişi hatırlatan meşhur dayak yeniden...

Sen Çal Kapımı Dizisinde Eski Defterler Açılıyor Görenler Küçük  Dilini Yutacak

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Sen Çal kapımı dizisinde geçmişi hatırlatan dayak yeniden gündeme geliyor. Herkesin şaşıracağı sahneler cereyan edecek. Adeta izlediğinizde şaşırıp küçük dilinizi yutabilirsiniz.

İşte Kerem Bursin'in başrolünde olduğu  Ekranların fenomen dizisi Sen Çal kapımı dizisinde ortalığı kasıp kavuran olayın tüm ayrıntıları.

FOX TV’nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı dayak sahnesi ile gündemde! Serkan Eda’yı dayak yiyerek hatırladı.

 

Bu sezonun en beğenilen romantik komedi dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı son olarak 35. bölümünü yayınladı. Seyircilerin uzun zamandır beklediği gelişme nihayet yaşandı. Birkaç bölüm önce feci bir kaza geçirerek hafızasını kaybetmiş olan Serkan karakteri Eda ile yaşadığı ilişkiyi unutmuştu. Eda’yı silik silik hatırlayan ama bir türlü kafasında bir yere oturtamayan Serkan, hiç beklenmedik bir şekilde Eda’yı hatırladı.

sck4bf2-001.jpg

Dizinin son bölümünde Eda, Serkan’ın kendisini hatırlaması için bir oyun oynamış ve yalandan bir nikahla Deniz ile evlenerek Serkan’a kendi nikah günlerini hatırlatmayı planlamıştı. Ancak işler istenildiği gibi ilerlemedi. Nikah esnasında Serkan’ın orada bulunmasını isteyen Eda Serkan’ı göremeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. O esnada bir barda Eda’yı düşünen Serkan bir kavgaya karıştı ve dayak yedi. Başına aldığı sert darbeler Eda’yı hatırlaması için Serkan’a yardımcı oldu. Y

çediği her yumrukla Eda ile yaşadıkları gözünün önünden film şeridi gibi geçen Serkan nihayet Eda’yı ve ona olan aşkını hatırladı. Nikahı durdurmak için son gaz nikaha giden Serkan ne yazık ki nikaha yetişemedi. Eda Serkan’a bu nikahın sahte olduğunu ve evlenmediğini söylediğinde ise büyük şok yaşandı. Nikah memuru kendisinin gerçek bir nikah memuru olduğunu ve Eda ile Deniz ikilisinin resmi olarak evlenmiş olduğunu söyledi.

 

Serkan ve Eda ikilisinin bir araya gelmesi konusunda sorunlar yaşanacak gibi gözüküyor. Seyircinin isteği ise bu sürecin uzamaması yönünde.