Salı akşamına Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey damga vurdu! Yaz dizileri nal topladı

Salı akşamı yayınlanan TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı ve FOX dizisi Evlilik Hakkında Her Şey geceye damga vuran diziler oldu. Ada Masalı ve Baht Oyunu dizilerinin reytingleri ise dibi boyladı.

Salı akşamına Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey damga vurdu! Yaz dizileri nal topladı

Salı akşamı izleyici iki dizi arasında sürekli gitti geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı geceye damgasını vurarak tüm kategorilerde birinciliği kaptı. Hemen ardından da AB ve ABC1'de Evlilik Hakkında Her Şey geldi ve tüm izleyici gruplarında da üçüncü sırayı almaya hak kazandı.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY TUTTU

İkinci bölümüyle ekranlara gelen ve böylesine büyük bir başarı elde eden dizi FOX'u çok rahatlattı. Gelen reytingler dizinin tuttuğunu gösterdi. Hem de Masumlar Apartmanı varken böyle yüksek oranlar alması büyük bir başarı olarak yorumlandı. Dizinin ikinci bölümünde yaşananlar, avukat Azra'nın eşinin, alkollü bir şekilde Azra'nın kardeşini öpmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Böylesine bir sahne de tansiyonu yükseltti. Durağan gitmeyen bir senaryo, başarılı oyunculuklar, izleyiciyi sıkmayan boş sahnelerin olmayışı Evlilik Hakkında Her Şey'in daha da başarılı olacağını herkese gösterdi.

BAHT OYUNU VE ADA MASALI FENA ÇAKILDI

Masumlar Apartmanı'nın geri gelmesi, Evlilik Hakkında Her Şey'in başlaması Baht Oyunu ile Ada Masalı'nı da çok kötü etkiledi. İki dizide reytinglerde çok kötü sonuçlar aldı. Bu durum hem Kanal D'nin hem de Star'ın epey moralini bozacak gibi görünüyor.

BİR GÜN DEĞİŞİKLİĞİ YA DA FİNAL GELİR Mİ?

Yaz dizileri olarak başlayan Baht Oyunu ve Ada Masalı, TRT1 ve FOX hamlesi öncesinde daha iyi reyting sonuçları elde ediyordu. Ama iki dizinin de senaryosu ve işleyişi yaz dizilerini silmeyi başardı. Önümüzdeki günlerde bir final kararı ya da gün değişikliği söz konusu olabilir. Çünkü hem Kanal D'nin hem de Star'ın düşük reytinglere tahammülü neredeyse hiç yok.