Sadakatsiz'de işler çığrından çıkacak! Volkan ile Aras, Asya'yı paylaşamayacak

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi bomba bir olayla başladı. Berkay Ateş'in Aras karakteri ile diziye dahil olması işleri baştan sona değiştirdi. Aras ile Asya arasında başlayan çekim, Volkan'ı çok rahatsız edecek. Volkan evli olmasına rağmen Aras'a gözdağı vermeye kalkınca her şey patlama noktasına gelecek.

Sadakatsiz'de işler çığrından çıkacak! Volkan ile Aras, Asya'yı paylaşamayacak

Medyapım imzalı Kanal D dizisi Sadakatsiz, son bölümüyle büyük ses getirdi. Aras ile Asya arasında son sahnede beklenmedik bir olay yaşandı. İkili öpüştü ve olanları Asya'nın eski eşi Volkan gördü. Volkan ise bu sezonda Asya'ya geri dönmek için birçok plan peşinde koşuyor. İlk önce evini satarak İstanbul'a kaçmaya çalışacaktı ancak Asya'nın Tekirdağ'a geri dönmesi her şeyi alt üst etti. Sonrasında Derin'in yürümesini sağlayarak ondan ayrılacaktı ancak Derin oynadığı oyun nedeniyle buna izin vermeyecek.

VOLKAN'IN KISKANÇLIK KRİZİ YENİDEN TUTUYOR

İşte tam bu olayların ortasında Aras geldi ve Asya ile arasında büyük bir çekim yaşandı. İkilinin arasındaki ilişki giderek aşka dönüşürken, Volkan yine ortaya çıktı. Dizinin 36. bölümünde Volkan, Asya ile Aras'ı öpüşürken gördükten sonra tam bir kıskançlık krizine girecek. Aras'a giderek Asya'dan uzak durmasını söyleyecek ve "Ne numaralar çeviriyorsan hepsini öğreneceğim. Ama o güne kadar karından uzak duracaksın. Asya'dan uzak duracaksın" diyecek. Aras ise "Durmazsam ne olur. Asya'dan, benim sevdiğim kadından uzak duracaksın tamam mı?" ifadelerini kullanacak. Bu sırada ikili arasında yumruklaşma da devam edecek.

YENİ BÖLÜMDE ASYA NE YAPACAK?

Bakalım yeni bölümde Asya bu iki karakterle ne yapacak? Aras'ın kimliği ortaya çıkacak mı? Derin'in bu kavgadan haberi olacak mı? Sorulabilecek onlarca soru varken, izleyici de yeni bölümü çok büyük bir merakla bekliyor.

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ.