Sadakatsiz'de hiç beklenmedik gelişme! İzleyici bu duruma çok sevinecek

Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz, dün akşam izleyicinin hiç beklemediği bir ters köşeyle büyük şaşkınlık yarattı. Derin'in tekerlekli sandalyeye bağlı kaldığı sanılırken yürüdüğü ortaya çıkmıştı. Yeni bölümde de Derin'i mahvedecek bir gelişme yaşandı ve izleyiciler de bu duruma çok sevinecek.

Sadakatsiz'de hiç beklenmedik gelişme! İzleyici bu duruma çok sevinecek

Yapımcılığını Mednova/Medyapım'ın üstlendiği Sadakatsiz, Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üzerinden ilerlemeye devam ediyor. Geçen sezonda Derin ile Volkan tam ayrılacakken, Derin ve Asya'nın araba kazası geçirmesi işleri değiştirdi. Derin, kazadan sonra engelli oldu ve yürüyemeyeceği söylendi. Ama geçen bölümde bunun bir yalan olduğu, Derin'in Volkan'ı elde tutmak için yalan söylediği anlaşıldı.

DERİN'E İZLEYİCİLER BÜYÜK KIZGINLIK BESLİYOR

Volkan ise Derin'den kurtulmak için onun yürümesini istiyor. Fakat Derin, yürümeye başladığında Volkan'ın onu bırakacağından endişe duyduğu için bu role devam ediyor. 34. bölümüyle dün akşam ekranlara gelen ünlü dizide, izleyiciyi çok mutlu eden bir gelişme oldu. Çünkü çoğunluk Derin'in bu rolü yapmasına büyük bir kızgınlık besliyordu.

4.png

DERİN BU KEZ YAKAYI ELE VERDİ

Gönül ile Haluk kavga edince, Gönül kardeşi Melih ve Bahar'ın evine kalmaya geldi. Derin de olayları öğrenmek üzere Baharların evine gitti. Ama o sırada Volkan'ın arabasını Asya'nın evinin önünde görünce önce Asya'nın evini gözetledi. Tekerlekli sandalyeyle boyu yetmeyince ayağa kalkarak duvarın arkasından Asya'nın bahçesini gözetleyen Derin, bu kez fena kayaya çarptı.

2.png

DERİN'İN DAYISI MELİH HER ŞEYİ GÖRDÜ

Çünkü Gönül, Derin'in gelişi gecikince Melih'i dışarı yolladı ve Derin'e bakmasını istedi. İşte tam da o sırada Melih, Derin'i ayakta sapasağlam dururken gördü. Melih bu anlarda büyük şaşkınlık yaşarken, Derin de Aras'ı görmenin şaşkınlığını yaşadı. Fragmanda herkes Aras'ı Derin'in tutmuş olabileceğine inanmıştı. Ancak şimdi Aras'ın Derin'in eski sevgilisi olabileceği ihtimali kuvvet kazandı. Önümüzdeki bölümde Melih'in bu yalanı herkese açıklaması bekleniyor. Derin'in bir yalan uydurarak her şeyi tersine çevirmesi de mümkün. İzleyici şimdilik bu tabloyu Melih'in görmesinden çok memnun. Tabi her şey ilerleyen bölümlerde daha da netleşecek.

5.png