Sadakatsiz'de Asya hamlesi izleyiciyi çileden çıkardı!

Medyapım imzalı Sadakatsiz dizisi, dün akşam yeni ve heyecanlı bölümüyle ekranlara geldi. Ses getiren ünlü dizi, Asya ve Aras sahnesiyle gündeme oturdu. İzleyiciler, son bölümde Asya'nın hamlesi karşısında küplere bindi.

Sadakatsiz'de Asya hamlesi izleyiciyi çileden çıkardı!

Medyapım imzalı Kanal D dizisi Sadakatsiz, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş, Melis Sezen gibi oyuncuların yer aldığı dizide, Asya ve Aras arasındaki olaylar herkesi çılgına çevirdi.

İZLEYİCİ BU KEZ ASYA'YA SİNİR OLDU

Aras, evli olduğu halde Leyla'yı Asya'ya söylemedi. Ancak Leyla'nın Aras'ı aldattığı ortaya çıktı ve Aras da Asya'ya tüm gerçeği açıklayacaktı. Volkan ise Aras'ın evli olduğunu eski eşi Asya'ya anlattı. Aras'ın her şeyi açıklayacağı akşam, Asya önce davrandı ve Leyla'yı Aras ile yiyeceği akşam yemeğine davet etti. Aras'ın evine giden Asya, daha sonra kapının çalmasıyla kapıyı açtı ve Leyla ile Aras'ı baş başa bırakarak evden ayrıldı. Bu sahne Volkan-Derin sahnesi gibi bir etki yaratır diye düşünülürken, izleyiciden Asya'ya büyük tepki yağdı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Aras'ın çok iyi biri olduğunu belirten izleyici, Asya'nın bu hamlesinin çok yersiz ve hatalı olduğundan yakınarak sert tepki gösterdi. İşte sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar:

  • Aras evli onunla ilişkisi devam etsin demiyorum. Adam annem babam yanarak öldü diyor Asya gülüp tuhaf tuhaf hareket ediyor. Adam evli olduğunu süreci anlatacak, adamın karısını çağırıp kocanı sana veriyorum (lutfediyorum gibi)komik hareketler yapıyor.
  • Asya bu sefer sana hak veremeyeceğim Aras'ı dinlemeden Volkan'ın sözüyle buralara kadar gelip olay çıkartmana gerek yoktu.
  • Hem tanımadan şans veriyorsun hem de süprizler çıkınca dinlemeden gidiyorsun bu sefer olmadı bence. Eğer söylemeseydi aras asya haklıydı. Ama sana gerçeği anlatıyordu işte. Dürüst davrandı. Bazı şeyler hemen söylenemeyebilir.
  • Eğitim cehaleti alır, salaklık bâki kalır. Asya, Aras'a karşı tavrıyla bunu bir kez daha ispatladı.
  • Adamda derinlik var,sevdiğine sonuna kadar sahip çıkma,tutku desen tavan.Adam tek kişilik dev kadro resmen.Asya bu kez Aras'ı üzerek Ali'ninde salaklık rekorunu egale etti.Tebrikler Asya.
  • O saç hareketinden gına geldi be asya bide aras gibi bir adama neden bu dengesizliği yaptı anlamıyorum.
  • İyide bura bir yüzleşme yok dinlemedi bile fırsat vermedi bir hava atmak istemiş gibi oldu asya. Ezilmem ezerim demek istemiş. Ancak aras onu hiç ezmedi başının taci olarak görüyor du onu
  • Umarım aras peşinden gider hafta çözülür gerçekler.
  • Asya alfa değil ergen gibi davrandı. Hayatında hain kötü insanlar olunca Aras ağır geldi. Arası evli yazıp Asyayı metres durumuna sokmayalım diye ergen küçük kız olmuş. Bu neydi şimdi? Insan gibi konuş bitir git. Aras naif kekim kaç kurter kendini.
  • Olmadı be Asya keşke adam bi açıklasaydı. Sanki yazık oldu Aras’a.
  • Doktoru olarak Aras'ın hiç bir şey hatırlamadığını biliyordu Asya, yalan konusuna gelirsek de adam açıklıyordu her şeyi zaten...dinledikten sonra terketseydi adamı bu yüzleşmek olurdu ama böyle sadece şov olmuş.
  • Ay valla Aras'ın yerinde olsam Asya'yı da hayatımdan çıkarırım rahat rahat takılırım iyilikten anlamıyor insanlar.
  • Gerçekleri öğrenince burnunu havaya kaldırarak gittiğin o kapıya burnun yerde geleceksin Asya Hanım çünkü hata ettin ve Aras senin karşına çıkmış çıkacak en harika adam.