Sadakatsiz efsanesi geri döndü! Özellikle son sahne geceye damga vurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, kış dizilerine göre 2 hafta geç başlamasına rağmen büyük bir rüzgarı arkasına aldı. Reyting sonuçları geldi ve Sadakatsiz en iyi açılışı yapan dizi oldu.

Sadakatsiz efsanesi geri döndü! Özellikle son sahne geceye damga vurdu

Mednova ve Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği Kanal D dizisi Sadakatsiz, geçtiğimiz hafta ekrana gelecekken ani bir değişiklik kararıyla 29 Eylül Çarşamba gününe çekildi. Dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölüm ekranları yıktı geçti.

SADAKATSİZ RÜZGARI ESTİ

Geçen sezonda da büyük başarılar elde eden ve reytinglerde önde gelen dizi, bu sezona büyük ses getirerek başladı. Diziler arasında en iyi açılışı yapan Sadakatsiz, tüm kategorilerde birinci oldu ve neredeyse çift haneli reyting oranlarına ulaştı.

Derin'in tekerlekli sandalyede oturduğu görüntülerle fragmandan ses getiren yapım, izleyiciyi de fena yanılttı. Dizide Melis Sezen'in oyunculuğu takdir edilirken, ters köşe de ortaya çıktı.

DERİN'İN OYUNU ORTAYA ÇIKTI

Herkes kaza sonrasında Derin'in bir daha yürüyemeyeceğini sanırken, her şeyin bir oyun olduğu da anlaşıldı. Dizinin son sahnesinde Derin tek başına ayağa kalktı ve eline bir fotoğraf alarak Volkan'a baktı. Bu da demek oluyor ki Derin bu sezon, tekerlekli sandalyeye bağlı gibi davranarak Volkan'ın kendini suçlu hissetmesine sebep olarak onu yanında tutacak.

ASYA-ARAS ARASINDA NELER OLACAK?

Aras ile Asya arasında ise daha bir konuşma bile olmadan çekim başladı. İzleyici bu ikilinin ilerleyen süreçte yakınlaşacağını düşünüyor. Asya ile Volkan'ın oğlu Ali'ye yapılan işkence ise herkesi şaşkına çevirdi. Gelecek bölümde neler olacak hepimiz göreceğiniz ancak herkes şunu görmüş oldu ki Sadakatsiz sezona çok iddialı ve bomba bir giriş yaptı.