Reha Muhtar'dan yok artık dedirten itiraf! Herkes Şaşırdı Geneleve ilk kez karımla gittim

En az Fatih Portakal kadar reyting canavarıydı. Bir döneme damga vuran ve Show TV ekranında Ana haber bültenini Sunan Reha Muhtar yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtıyor. Röportajın üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen

Reha Muhtar'dan yok artık dedirten itiraf! Herkes Şaşırdı Geneleve ilk kez karımla gittim

Show TV ekranında Ana haber bülteni sunarken fırtınalar estiren ve Türkiye'nin en çok izlenen isimlerinden birisi olan Reha Muhtar şimdilerde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

İnternet öyle bir ortam ki bir yazı eklendiğinde yıllar geçse de okunabiliyor. Arşiv taraması yaparken yayınlanmış olan bir röportaj dikkatimizi çekti.

O röportajda Reha Muhtar bomba açıklamalarda bulunmuş.

Gazeteci Reha Muhtar, Hürriyet'e verdiği röportajda "Geneleve ilk kez karımla gittim" dedi. Muhtar, karısına erkek kıyafeti giydirerek geneleve soktuğunu da ekledi.

Röportaj 2014 Yılının Mayıs Ayında yapılmış.. Ancak sosyal medya ortamında yeni gibi paylaşılmaya devam ediyor.

Peki Reha Muhtar o röportajın ilgili bölümünde o anları nasıl anlatmıştı?

* Hâlâ ülkemizde birçok erkek ilk deneyimini genelevlerde yaşıyor. Aşk adamı Reha Muhtar'ın da böyle bir tecrübesi var mı?

- Şimdi sana başlık çıkacak, devamını iyi dinle: İlk kez 22-23 yaşlarındayken gittim geneleve, hem de karımla...

* Yok artık!

- (Gülüyor) Karım yazardı, aynı zamanda sıkı da bir feminist. "Genelevde sömürülen kadınları görüp yazmak istiyorum" dedi. Ben nereden bilirim genelevi? Birkaç arkadaşa sordum, yerini öğrendim.

* Geneleve kadın alıyorlar mı, onu nasıl soktun içeri?

- Karıma erkek kıyafeti giydirip geneleve öyle girdik. Oranın nabzını yokladı, gözlem yaptı. O ne düşünüyordu bilmiyorum ama ben gerçekten kendimi berbat hissettim. Durup dururken başımıza bir iş gelecek, durumu anlayıp bizi oradan atacaklar diye çok korktum.

* İlk ve son gidişin miydi?

- Tabii. Bir daha hiç gitmedim.

Reha Muhtar Tarafından yapılan bu açıklamalar kuşkusuz son zamanların en bomba itirafı niteliğinde olsa gerek. Röportajın üzerinden tam 7 yıl geçmesine rağmen hala gündemde olmasının nedeni ise cesurca yapılmış olması.

Reha Muhtar'ı Z kuşağı bilmeyebilir. Ancak yıllar öncesinin Fatih Portakal'ıydı kendisi. En az Fatih Portakal kadar hatta ondan çok daha fazla izlenen bir isimdi.

Şimdilerde ekranlarda onu göremiyor olsak da uzun yıllar haberleri Türkiye ondan öğrendi.

Uzun bir süre Show TV sonrasında da Star TV ekranında sunduğu haber bültenleriyle ses getiren bir isimdi.. 

İlgili Haberler