Rasim Öztekin'in Ardından Üzüldüğünü Açıklamıştı! Efsane Oyuncu da Vefat Etti

Milyonları yasa boğan 2.bir ölüm haberi daha : Rasim Öztekin için üzüntüsünü dile getirmişti: Usta oyuncu Levent Niş'de hayatını kaybetti!

Rasim Öztekin'in Ardından Üzüldüğünü Açıklamıştı! Efsane Oyuncu da Vefat Etti

Türkiye sanat dünyası peş peşe acı haberlerle sarsılıyor. Bir sanatçımız daha hayatını kaybetti. Acı haber bakanlık tarafından resmen duyuruldu. Sevenleri yıkıldı.

Vefat haberiyle ilgili T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan flaş açıklamada, "Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Devlet Tiyatrolarımızın emektar sanatçısına Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.. 

Geçtiğimiz Günlerde Hayatını Kaybeden Usta Oyuncu Rasim Öztekin için üzüntüsünü dile getirmişti
 
Duygusal sözlerle Rasim Öztekin'e veda eden Niş, "Sahne arkadaşım, Cunda dostum içimizi yaktın. Derler ya 'sözün bittiği yer' ışıklarda uyu" ifadelerini kullanmıştı...

Levent Niş'in vefat haberini alan çok sayıda seveni sosyal medya hesabından üzüntülerini paylaştı. Bakanlık tarafından duyurulan vefat haberi çok sayıda haber sitesi ve gazete tarafından da flaş olarak geçildi.

Haber Favori olarak Gerek Rasim Öztekin gerekse Levent Niş'e Allah'tan rahmet dileriz. Mekanları cennet olsun