Pazar akşamına damga vuran Yargı ve Teşkilat, çiçeği burnunda o dizinin ipini çekti!

Pazar akşamı dizi rekabeti giderek artıyor. Yargı ve Teşkilat arasında dönen rekabet FOX ve Star'ın gelmesiyle daha da arttı. Ancak iki başarılı dizi, daha ikinci bölümüyle ekrana gelen o dizinin biletini kesmeyi başardı.

Pazar akşamına damga vuran Yargı ve Teşkilat, çiçeği burnunda o dizinin ipini çekti!

Pazar akşamının sevilen dizileri Yargı ve Teşkilat, dün akşam yine büyük başarı elde etti. TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, total ve ABC1 kategorisinde birinciliği elde ederken, AB kategorisinde ikinciliği aldı.

STAR'DA BENİM HAYATIM HÜSRANA UĞRADI

Yargı da AB kategorisinde birinciliği ve diğer iki kategoride ikinciliği elde edebildi. Bu oranlar karşısında Pazar akşamı yayınlanan Elbet Bir Gün ve Benim Hayatım çok zorlanmaya başladı. İlk bölümüyle yayınlanan Elbet Bir Gün, iyi sonuçlar aldı ama Benim Hayatım adeta çakıldı.

REYTİNGLERDE ÇOK KÖTÜ ORANLAR GELDİ

Star'ın yeni dizisi Benim Hayatım, ilk bölümüyle pek başarı elde edemedi ama bu hafta büyük çöküş geldi. Yeni dizi totalde 12, AB'de 23 ve ABC1'de 15. sırayı alabildi. Bu durumda da Star'ın yeni dizisinin büyük bir hüsrana uğradığı söylenebilir. Yeni bölümlerin tutabilmesi için dizi ya çok iyi bir çalışma hazırlamalı ya da gün değişikliği mecbur olacak. Çünkü Star daha yeni yeni dizilerini öne sürüyor ve bu projenin de hemen bitmesine göz yummayacaktır.

Pazar akşamı Kanal D ve TRT1'in rakibi olan kanallar, tereddüt ederek yapımlarını öne sürüyor. FOX'un Yalancılar ve Mumları ile Uzak Şehrin Masalı dizileri Pazar gününden dolayı bitiş gösterdi. İki dizi sebebiyle rakip kanallar çok ciddi sorunlar yaşıyor. Bu nedenle de bir gün değişikliği haberi bugünlerde gelebilir.