Oyuncu Bülent Emrah Parlak'tan Muharrem İnce'ye sert sözler: 'Özrüne ihtiyaç kalmayacak, hadi eyvallah'

Eski Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Bülent Emrah Parlak, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'sözde sanatçılar' özrüne oyuncu Parlak, eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Öner taklidiyle yanıt verdi. Parlak'ın sözleri ise en az taklidi kadar gündem oldu.

Oyuncu Bülent Emrah Parlak'tan Muharrem İnce'ye sert sözler:  'Özrüne ihtiyaç kalmayacak, hadi eyvallah'

Cumhurbaşkanı adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sanatçılara yönelik sarf ettiği “sözde sanatçılar” ifadesinden dolayı özür dilemesine Bülent Emrah Parlak’tan videolu yanıt geldi.

Steinbeck’i Rahat Bırak

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Sırrı Süreyya Önder taklidi yapan Parlak şunları söyledi:

“İnce, biraz önce sosyal medyadan dün paylaşmış olduğun sanatçılar açısından saçma sapan, aşağılayıcı, hakaretamiz ve hepimizin bildiği, tanıdığı ve de nefret ettiği bir üslupla yapılmış olan açılamadan ötürü özür dilemişsin. Özür bizim toplumumuzda ve de dünyadaki diğer toplumlarda insanlar için iletişimde çok kutsal mahiyette bir yerdedir. İnce sana iki tane tavsiye vereceğim kardeşim. Eğer dinlersen zihnin berraklaşacak. Şimdi özür dilerken nedeni belli olmaz, dünya edebiyatından John Steinbeck’ten örnek vermişsin. Ben de sana diyorum ki kalbi kırdıktan sonra gelen özür, duyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz. İnce, bu ülkenin kalbini kırdıktan sonra özür dilediğinde hiç bir ihtiyaç kalmayacak. Yapma kardeşim. İkinci olarak da, Steinbeck’i rahat bırak. Bak sana Pablo Neruda’dan örnek verdim. Senin bu yaptığını yemin ediyorum Salvador Dali yapmaz. Haydi eyvallah!”

Kaynak: gazetekolektif.com