Onsuz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nasıl olacak ki?

Atv'nin uzun soluklu ve aksiyolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) kemik seyircisi ile uzun zamandır zirveden adını kaldırtmıyor.

Onsuz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nasıl olacak ki?

Kimler geldi kimler geçti dedirtecek tarzdaki dizinin değişmeyen başrol oyuncusu Oktay Kaynarca kendisinin yanından Deniz Çakır,  Yetkin Dikinciler, Yiğit Özşener, Sanem Çelik gibi kimler geldi kimler geçti. Ancak şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da öyle bir değişiklik zamanı ki acaba dizi onsuz nasıl devam edecek?

Bahar Sincalı karakterine hayat veren Pelin Akil Altan diziye veda ediyor ve yepyeni dizisi Barbaroslara transfer oluyor. Henüz yeni dizisindeki rolüyle lgili bir bilgi paylaşımı yapılmayan Pelin Akil'in iddialı bir hikayeye sahip olan ve yurtdışından özel ekiplerin getirilerek hazırlık yapıldığı bu diziye geçmesi kariyer basamaklarını ikişer üçer tırmandığını gösteriyor.

Engin Altan Düzyatan'ın başrol olduğu dizinin şuan için deniz sahnelerinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Marmaris ve Antaya taraflarında çekilen bu sahnelerin tadına doyum olmaayacak görsellerin olacağı kesin.

Proje henüz daha hazırlık aşamasından geçer not aldı bakalım devamı nası olacak? Herkese bol şans dileriz.