Okan Bayülgen'den Armağan Çağlayan taklidi! "Hiçbir şey yapmıyor böyle bakıyor"

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü programında Armağan Çağlayan hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Armağan Çağlayan'ın programında herkesin itirafçı olduğunu belirten Bayülgen, yaptığı taklitle salonu kahkahaya boğdu.

Okan Bayülgen'den Armağan Çağlayan taklidi! "Hiçbir şey yapmıyor böyle bakıyor"

Türkiye'nin en ünlü şovmenleri arasında bulunan Okan Bayülgen, Haber Global ekranlarında Uykusuzlar Kulübü adlı programı sunuyor. Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni adlı programın konuk olan Koray Avcı'yı konuk olarak alan Bayülgen, Çağlayan'ın mükemmel bir adam olduğunu ve programında herkesin kendi kendine bir şekilde itirafçı olduğunu söyledi. Çağlayan'ın taklidini yapan Bayülgen, salonu kahkahaya boğdu.

HİÇBİR ŞEY DE YAPMIYOR BÖYLE BAKIYOR

Ünlü şovmen, Çağlayan'ın hiçbir şey yapmadığını ve sadece oturduğunu ifade ederken, herkesin içindekileri bir bir döktüğünü söyledi. Bayülgen, "Ben Armağan'a gidince bir itirafçı oldum. Hiçbir şey de yapmıyor böyle bakıyor. Sen vır vır konuşuyorsun. Sonra seni gönderiyor. Bir başkası bekliyor arkanda o da itirafçı olacak. Oturuyor" dedi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN TAKLİDİ SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Ardından kameramanı yanına çağıran Bayülgen, kameramanı kucağına oturtup Çağlayan'ın taklidini yaptı. Bayülgen Avcı'ya, "Ne oldu ne zaman doğdun? Ya vallahi başka bir şey yok. Ben Armağan olsam çoktan her şeyi itiraf etmişti. Acayip bir şey Armağan. Ben bayılıyorum. Hepsi ses getiriyor. Onları altına yazıyor çatır çatır altına yazıyor. Sen soruları iyi sanıyorsun. Sorular ne kadar iyi olabilir?" sözlerini kullandı. Bu taklit salondaki herkesi kahkahaya boğdu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN NASIL BİR PROGRAM YAPIYOR?
Ünlü televizyoncu, son zamanlarda YouTube üzerinden programlar yapmaya başladı. "Gör Beni" adlı programı yapan Çağlayan, her hafta bir ünlüyle karşılıklı olarak program yapıyor ve sadece "merak ettiklerini" soruyor. Siyasetçiden şarkıcıya, sosyal medya fenomenlerinden şarkıcılara kadar birbirinden farklı profilde insanları ağırlıyor. Buraya konuk olan kişilerse mutlaka çarpıcı bir itirafta bulunarak gündem oluyor.