Netflix'te yayınlanan ve büyük ses getiren Türk dizisi Aşk 101'den yeni fragman geldi

30 Eylül'de yeni sezonuyla Netflix'te yayına devam edecek olan Aşk 101 son sezonuyla büyük merak uyandırdı. Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel ve Pınar Deniz'in rol aldığı dizinin yeni fragmanı yayına girdi.

Netflix'te yayınlanan ve büyük ses getiren Türk dizisi Aşk 101'den yeni fragman geldi

AY Yapım'ın üstlendiği ve Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101 dizisi ilk sezonuyla epey ses getirdi. Uzun süredir ikinci sezonu beklenen ancak oyuncularının salgından dolayı hasta olmasından çekimlerinde aksamalar olan dizinin yeni sezonu bomba gibi geri dönüyor.

Dizinin başrollerinde Kubilay Aka, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel ve Pınar Deniz bulunan dizinin yeni sezonunun fragmanı da Netflix tarafından yayınlandı.

30 EYLÜL'DE NETFLİX'TE YAYINDA OLACAK

30 Eylül gününde son sezonun ilk bölümü yayına girecek ve Netflix abonesi olan herkes diziyi izleyebilecek. Türkiye'de başlangıçta büyük tartışmalara neden olan dizi daha sonra revize edilerek çekildi. Osman karakterinin eşcinsel olduğu iddialarının ayyuka çıkmasıyla birlikte birçok insandan tepki geldi. İnsanların çoğunluğu bunun bir dizi olduğunu ve ücretli bir platformda yayınlanacağını, bu yüzden de sorun edilmemesi gerektiğini söylerken, bazı insanlar da bunun yanlış örnek olacağını ileri sürdü. Bu tartışmalara bir son verilmesi için de dizide değişiklikler yapıldı.

AŞK 101 KONUSU

1998 senesinde başlayan ve günümüze devam eden Aşk 101 dizisinde, bir grup gencin hayatı işleniyor. Yaşamlarında iyi şeyler olmamış, çoğunluktan farklı bu gençleri okulla olan sorunları bir araya getiriyor ve hepsi birden dost oluveriyor.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda hiç beklenmedik şekilde aşka karşı ilgisi yok gibi görünen Osman aşkı tadacak. Işık ise Sinan'ı yeniden hayata döndürmek için çalışacak. Eda ile Kerem temeli sağlam kurulan ama çok hassas olan ilişkilerini nasıl düzelteceklerini düşünecekler. Geçmişin hesaplaşmasının dibine kadar hissedileceği yeni sezon şimdiden büyük heyecan yarattı.