Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine geri dönecek iddiaları

Yasak Elma dizisinin 10 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak 150. yeni bölümünde Zeynep karakterinin hikayeye geri dönüşü herkesi şaşkınlığa uğratırken Nesrin Cavadzade'nin de geri döneceği öne sürülüyor

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine geri dönecek iddiaları

Yasak Elma dizisi hayranlarının aklına takılan soru ise net, peki Şahika da geri dönecek mi? Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonunun sonlarına doğru Nesrin Cavadzade, yönetmen ile tartışma yaşamış ve seti terk ettiği için de Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy tarafından hikayeden çıkartılmıştı.

Bir dönem çok konuşulan ve Nesrin Cavadzade’ye büyük haksızlık yapıldığı değerlendirmeleri yapılan bu olay dizi hayranlarının içindeki bir yaraydı.

Şahika karakteri 109. bölümde Cansu’nun silahıyla partiyi basması sırasında tetiğe basması sonucunda yaralanmış ve sonra da öldüğü söylenerek, cenaze töreni yapılmıştı. Ölmüş bir karakter geri döner mi diye soran izleyiciler olabilir elbette ama senaristler isterse Şahika karakterinin ölmediği, ölmüş gibi gösterildiği gibi bir hikaye de uydurabilir. Önemli olan niyet sonuçta.

Yasak Elma’nın 150. yeni bölümüne Zeynep karakteri ile Sevda Erginci’nin geri dönmesinin ardından birçok izleyici sosyal medyada “Şahika da geri dönecek mi?” sorusunu sormaya başladı.

Final sezonunda Yasak Elma dizisi ekibinin geçmişin kırgınlıklarını bir kenara bırakarak Şahika karakterini yeniden hikayeye dahil etmesi çok hoş bir sürpriz ve jest olur.

Dizi hayranları zaten Şahika’nın gitmesinin ardından hikayenin eskisi kadar renkli olmadığına inanıyordu. Zeynep karakterinin kısa süreli de olsa geri dönmesi izleyicilerin aklına Şahika’nın da geri dönebileceği düşüncesini getirdi.

Medyapım böyle bir şey yapar mı bilinmez ama sosyal medyada birçok Yasak Elma dizisi hayranı, Şahika karakterini yeniden gündem yapmaya başladı bile.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Böyle havalı bir girişle Şahika da gelseydi keşke…” Birçok izleyicinin de benzer bir düşüncede olduğunu sosyal medyada paylaşılmakta olan binlerce yorumda görebilirsiniz.

Kaynak: Televizyongazetesi.com