Murat Yıldırım geldiği gibi Salih Bademci'nin fişini çekti!

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz büyük başarı yakaladı ve Cuma günü Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun dizisi Yalancı'nın gününü kaptı. Cuma günlerinden Salı günlerine çekilen Yalancı, başarıyı yakalayamayınca kapı dışarı edildi.

Murat Yıldırım geldiği gibi Salih Bademci'nin fişini çekti!

Ramo dizisinden sonra Aziz dizisiyle ekranlara dönen Murat Yıldırım, Show TV'nin üzerindeki ölü toprağını atmayı başardı. Cuma akşamları yayınlanan Aziz, ilk bölümüyle büüyk beğeni aldı. Dizi daha yayına girmeden Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu'nun başrolünü paylaştığı Yalancı'yı gününden etti ve Salı gününe çekti.

MURAT YILDIRIM'IN GELİŞİ, YALANCI'NIN BİTİŞİ OLDU

Salı günü yayınlanan Yalancı, güçlü rakipler karşısında ayakta kalamadı ve final kararı aldı. Show TV, elinde çok fazla dizi olmayınca Yalancı'yı uzun süre devam ettirdi. Ama Aziz'in yarattığı rüzgarla birlikte Yalancı'nın fişi anında çekildi.

AZİZ SAYESİNDE YALANCI'YA FİNAL KAPISI GÖRÜNDÜ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi 10. bölümde final yapacak. Kulüp dizisiyle çok beğenilen Salih Bademci, televizyon dizisinde beklenen başarıyı sağlayamadı. Kadrosu ve konusu çok iyi olmasına rağmen hak ettiğini alamayan dizi, izleyicilere göre gün kurbanı oldu. Show TV, çok büyük rekabet içine giren yapımların ortasına Yalancı'yı atınca işler tamamen değişti. Bu durumda da Yalancı'ya bırakılan tek seçenek, final yaparak ekranlardan ayrılmak oldu. Bademci, 2021 yılına dijital platformlardaki başarılarıyla damga vurdu vurmasına ama televizyon ekranlarında şaşırtıcı şekilde başarısız oldu.