Müge Anlı Yokken O Vardı Herkes Merak Ediyordu Esra Ceyhan Bakın Şimdi Ne Yapıyor

Türk televizyon tarihinde Şimdilerde Müge Anlı Zirvede. Ancak o yokken Türkiye en çok Esra Ceyhan'ı takip ediyordu. Esra Ceyhan Şimdi nerede ne yapıyor belli oldu..

Müge Anlı Yokken O Vardı Herkes Merak Ediyordu Esra Ceyhan Bakın Şimdi Ne Yapıyor

Türkiye Esra Ceyhan İsmini ATV ekranında sunduğu programlarla tanımış ve çok sevmişti. Bir döneme damga vurmuş uzun süre adından söz ettirmişti. Şimdi ise yerini Müge Anlı ve Esra Erol gibi isimler aldı.

Bir dönem ATV'de bir ekran klasiği haline gelen A'dan Z'ye programını uzun yıllar sunan Esra Ceyhan, sosyal medya hesabını şimdilerde oldukça aktif kullanıyor.

Zaman zaman Instagram hesabından canlı yayınlar düzenleyen, burada içerik üreten ve alanında uzman konuklarla sohbet eden Esra Ceyhan'ın an itibariyle 263 bin takipçisi bulunuyor.
 
Öte yandan Kızı Ayşe'yle de sık sık paylaşımlarda bulunan 52 yaşındaki sunucunun biraz kilo aldığı da dikkatlerden kaçmıyor. 

284573-x.webp

Peki bir döneme damga vuran ESRA CEYHAN ASLINDA KİMDİR?


Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul‘da doğdu. Ortaokul ve liseyi Bursa’da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. 1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç‘la tanıştı. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başladı.

Esra Ceyhan adını geniş kitlelere “Esra Ceyhan’la A’dan Z‘ye” isimli programla duyurdu. Ünlü sunucu 1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlendi. 17 yıl sonra 2009 yılında boşandı.

ATV ekranında şimdilerde Esra Ceyhan'dan boşalan koltuğu Müge Anlı dolduruyor ve fırtınalar  estirmeye Müge Anlı Devam Ediyor

Kaynak: Gerçek Gündem - Haber Favori