Müge Anlı tuvalet isyanıyla gündem oldu!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafta içi her gün televizyon izleyicisiyle buluşan araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı bugün yine dikkat çeken bir haberle gündeme geldi. Güzel sunucu isyanıyla olay oldu

Müge Anlı tuvalet isyanıyla gündem oldu!

Son olarak sosyal medya paylaşımlarıyla dalga geçtiğini dile getiren Anlı, "Anlamadığım bir şekilde gittikleri yerin tuvaletinde fotoğraf çektirip yayınlayanlar var. Tuvalet bu tuvalet ya! Tuvaley yani...Işık güzelmiş! Sanki Cindy Crawford. Onları yayınlayacak, onlara mankenlik teklifi gelecek!

Saçma sapan işler! Lütfen vazeçin şu telefondan melefon, sosyal medya işlerinden... Tiktoktan miktoktan, Instagram'dan... Ne kadar saçma sapan işler bunlar!

Bir şey örersin, oraya koyarsın. Millet de satış yapar, amenna başımla beraber. Ne oluyor ki yani! Git oyna orada karı koca, millet de seni izlesin dalga geçsin. Dalga geçiyorlar sizinle ya... Bak ben dalga geçiyorum. İnsanlar çok güzel fotoğraf koydu sanıyor, ben dalga geçiyorum. Diyorum ki 'Kadına bak tuvalete gitmiş fotoğraf çektirmiş!'diyorum. Gerizekalı diyorum." sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada pek çok kez izlenen videoya gelen bir yorum ise dikkat çekti. Bir takipçisi Müge Anlı'nın eleştirisi karşısında 'Bence büyük konuşma! Aşkım aşkım başlıcam aşkınıza dedin, sonra kocam kocam demeye başladın' cevabıyla gündem oldu.

Kaynak: mynet.com